به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، عباس صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه توجه کردن به مسائل معیشتی مهم است؛ اما مسئله خشونت علیه کودکان، خشونت علیه زنان، اعتیاد بین دختران جوان و سایر آسیبهای اجتماعی مهمتر از ارائه بسته معیشتی به جامعه است، گفت: بیش از ۳۰۰ تشکل و خیریه در حوزه مسائل معیشتی در سطح استان کرمان فعال است و موازی کاری بسیاری در این حوزه وجود دارد و این ضعف است که یک بانک اطلاعاتی مشخص در بین تشکلها و موسسات خیریه نداریم.
او با اعلام اینکه تشکلهای مردم نهاد باید برای ورود به مسائل مهم اجتماعی خودشان را آماده کنند، افزود: سازمان بهزیستی برای ورود این تشکلها به مسائل تخصصی جامعه فرش قرمز پهن میکند.
صادق زاده با بیان اینکه تشکلهای مردم نهاد در مسائل اجتماعی باید محور و به عنوان اصلیترین عنصر باشند، تصریح کرد: قریب به ۵۰۰ میلیون تومان در ماه مبارک رمضان از طریق تشکلهای مردمی در پویش ایران همدل جمع آوری شده است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان در نشست خبری با محوریت پویش بزرگ مردمی ایران همدل با قدردانی از شرکای اجتماعی که در همه مسائل متعدد به ویژه پویش ضیافت همدلی در کنار بهزیستی نقش آفرینی کرده اند، گفت: تشکلهای مردم نهاد میتوانند خلأهای جامعه امروز را پر کنند.
صادق زاده افزود: خلأ مسائل معیشتی بسیار مهم است و این کار مهم را باید با درایت و برنامه پیش برد و بهترین ساختار در این زمینه بحث تشکلهای مردم نهاد است.
او با تاکید بر اینکه مدیریت در مسائل اجتماعی به شدت در جامعه ما ضعیف است، تصریح کرد: تشکلهای مردم نهاد میتوانند در زمینه پیشگیری از خشونتها، اعتیاد و آسیبهای اجتماعی نقش پررنگی داشته باشند.
صادقزاده بیان کرد: سازمانهای مردم نهاد باید با جرأت به مسائل اجتماعی ورود کنند و دولت در این میان باید وظیفه پشتیبانی و حمایت گری را داشته باشد.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد باید با دانش، تخصصی و نیروی کارآمد پا به مسائل اجتماعی بگذارند، تأکید کرد: باید یک ساختار تخصصی برای یک موضوع مهم تخصصی داشته باشند؛ زیرا مسائل اجتماعی پیچیده، تخصصی و جدی هستند؛ اما سخت و لاینحل نیستند.
صادق زاده گفت: پیشنهاد میشود که برنامههای آموزشی تخصصی کردن تشکلها به صورت وبینار از سوی بهزیستی برگزار و بازخورد آن نیز گرفته شود.
او بیان داشت: در سالهای گذشته، تشکیل اتحادیه تشکلهای اجتماعی به مجلس ارائه شد که با جدیت دنبال آن هستیم.
صادق زاده با اشاره به اینکه موازی کاری کردن و نداشتن انسجام در تشکلهای مردم نهاد از اشکالات بزرگ است، تصریح کرد: باید از یک مدل علمی موثر در جامعه استفاده کنیم.
او افزود: هم اکنون روشهایی که در جامعه استفاده میکنیم، روشهایی نیست که جامعه را از مشکلات نجات دهد، پس باید سراغ یک تشکل سازی، چارچوب سازی و با برنامه در حوزه تشکلهای مردم نهاد پیش برویم.
جذب بیش از ۵۰ میلیارد ریال با کمک موسسات خیریه تحت نظارت بهزیستی در پویش مردمی ایران همدل
محمدعلی محمدی معاون مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه در این پویش ۱۲۶ موسسه خیریه و ۱۲۸ مرکز مثبت زندگی شرکت کرده اند، گفت: مردم استان کرمان در روز عید فطر بیش از ۴ میلیارد ریال به بهزیستی استان کرمان کمک کردند که به حساب ۲هزار و ۵۹ نفر از معلولان و مددجویان واریز شد.
او با اشاره به میزان جذب و توزیع مشارکتهای نقدی و غیرنقدی بهزیستی استان کرمان در ماه مبارک رمضان گفت: در این زمینه کمک هزینه معیشتی به۵٢۶ خانوار، ۶ هزار و۸۸۲ بسته معیشتی، ۷هزار و ۷۷۸ پرس غذا و افطار، هزار ۱۴۶ بسته بهداشتی و دارویی، ۷۲۴بسته لوازم ضروری زندگی توزیع شد که ۲۳هزار و ۸۴۸ خانوار از این خدمات بهرهمند شدند.
محمدی با بیان به اینکه بیش از ۵۰ میلیارد ریال با کمک موسسات خیریه تحت نظارت بهزیستی در مبارک رمضان در این پویش جذب شده است، تصریح کرد: در این زمینه کمک هزینه معیشتی برای ۴هزار و ۷۸ خانوار، ۱۲هزار و ۱۳۹ بسته اقلام معیشتی، ۱۷هزار و ۱۱۵ پرس غذا و افطار، ۳هزار و ۹۲۰ بسته اقلام بهداشتی و دارویی و ۴۵بسته لوازم ضروری زندگی توزیع شده که ۵۴ هزار و ۱۹۴ خانوار از این خدمات بهرهمند شدند.
او با اعلام اینکه استان کرمان در پویش بزرگ مردمی ایران همدل در ایام ماه مبارک رمضان خوش درخشید و بیشترین مشارکت را به خود اختصاص داده است، بیان کرد: موسسه خیریه سپهر بم، موسسه خیریه توشه ماندگار هلیل جیرفت، موسسه خیریه علی ابن ابیطالب (ع) نرماشیر، موسسه خیریه مهر آفرین پناه عصر کرمان و موسسه خیریه حضرت فاطمه (س) کرمان بیشترین جذب و مشارکت مردمی را در پویش ایران همدل داشتند.
در پایان از ۵ موسسه نامبرده شده که بیشترین جذب و همکاری را با بهزیستی داشتند، تجلیل شد.
انتهای پیام/ب