به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کاکاوند مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت : ماهیت شرکت آب و فاضلاب بر تامین آب شرب سالم و پایدار مبتنی است، که در همین راستا صیانت از منابع آبی زیرزمینی و ضرورت مدیریت یکپارچه منابع آب امری مسلم تلقی میشود.
او گفت : با اجرای طرح پکپارچه سازی آبفا شهری و روستایی، تلاش برای ارتقای سطح خدمات در استان و علی الخصوص ساماندهی آب روستایی و تسهیل در بخش خدمات رسانی به این قشر با جدیت هر چه تمامتر در برنامههای کاری این شرکت قرار گرفت.
کاکاوند افزود: در همین راستا و در پی بازدیدی که با همراهی دکتر لهوانی نماینده مردم شریف منطقه اورامانات در مجلس شورای اسلامی در ۹ فروردین ماه سال جاری از بخش کلاشی به عمل آمد تصمیماتی در خصوص رفع مشکلات آب شرب روستاهای این بخش که به سبب کاهش نزولات آسمانی در سال جاری و اثرات آن بر منابع تامین آب شهرستان رخ داده بود و موجب کاهش و بعضا خشک شدن چشمههای آب در منطقه شده است، اتخاذ و مقرر گردید تا قبل از شروع فصل تابستان مشکل کمبود آب شرب این روستاها مرتفع گردد.
مدیرعامل شرکت آبفا استان افزود: شرایط فوق و لزوم برنامه ریزی جهت اقدامات اساسی و جدی برای رفع سریعتر مشکلات موجود، شرکت آب و فاضلاب را بر آن داشت تا با بررسی و کارشناسی دقیق منطقه تمهیدات لازم در این زمینه را اتخاذ و اجرا نماید.
او گفت: از جمله این اقدامات که در سه روستای این بخش صورت گرفت، میتوان به حفر چاه دستی به عمق ۶ متر و تجهیز و راه اندازی آن با نصب تابلو تک ضرب و الکتروپمپ شناور۷/۵ کیلو وات و لوله گذاری به متراژ ۴۰۰ متر با لوله ۷۵ میلی متری و از نوع پلی اتیلن و انتقال آب از چاه به ایستگاه پمپاژ میانی در روستای دولتا، همچنین لوله گذاری از چشمه روستای مزران به متراژ ۵ هزار و ۳۰۰ متر با لوله پلی اتیلن به سایزهای ۹۰ و ۱۱۰ میلی متر به روستای کلاش هوش اشاره نمود.
کاکاوند افزود: دیگر اقدام انجام شده تجهیز و راه اندازی چاه دستی روستای بانی لوان به عمق ۷ متر با نصب پست برق و الکتروپمپ شناور ۱۸/۵ کیلو وات و یک کیلومتر لوله گذاری با لوله ۱۲۵ میلی متر و از نوع پلی اتیلن است، که پس از رفع مشکل برق چاه روستا با همکاری و همراهی همکاران محترم اداره برق شهرستان، آب به روستای بانی لوان خواهد رسید.
کاکاوند ادامه داد: به همت همکاران خدوم شرکت آبفا و با اقدامات انجام شده ۴۵۰ خانوار در این روستاها با جمعیتی بالغ بر ۲ هزار نفر از آب شرب سالم و پایدار برخوردار گشتند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان با اشاره به این مسئله که کم آبی در استان باید به عنوان یک اصل واقعی و عینی مورد توجه قرار گیرد تا مصرف کننده به اهمیت واقعی آب پی ببرد گفت: متاسفانه مصرف بهینه آب و استفاده درست از این مایه حیاتی نادیده گرفته شده که بازنگری در همه سطوح برای اصلاح فرهنگ مصرف درست ضرورتی اجتناب ناپذیر است، باید این نکته را مدنظر قرار داد که بدون تحقق راهبرد مصرف پایدار، توسعه پایدار کشور امری غیر ممکن بوده و این مهم باید در جامعه به عنوان یک اولویت و باور عمومی مورد توجه قرار گیرد .
انتهای پیام/د