رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان این که باید بهترین ظرفیت‌ها را برای پیشرفت‌ها به کار ببندیم، گفت: به همین منظور از ظرفیت موقوفات برای توسعه دانش در کشور بهره می‌بریم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در آیین بهره برداری از خط تولید مودم بومی کشور با نام صاایران (TD-FD) که در مجتمع فرهنگی تفریحی لیستر کرج برگزار شد، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مسیر آینده ۴۰ ساله پیش رو را ریل گذاری کرده و در بخش‌هایی از این بیانیه به استفاده از فرصت‌های مادی کشور برای آبادانی کشور تاکید کرده اند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان این که از شرکت‌های دانش بنیان برای ورود به بازار استقبال می‌کنیم، افزود: باید تلاش کنیم تا هر محصولی که تولید بومی و ملی دارد از خارج وارد نشود و با استفاده از ظرفیت‌های داخلی تولیدات را توسعه دهیم.

خاموشی گفت: هم اکنون کشور رویکرد خوبی در تولید محصولاتی توسط شرکت‌های دانش بنیان دارد و باید با استفاده از ظرفیت موقوفات به این حرکت پرشتاب کشور کمک کنیم.

او افزود: در استفاده از ظرفیت موقوفات برای تولید دانش و ثروت از مشارکت بخش خصوصی استفاده می‌کنیم به طوریکه بیشتر سهام برای بخش خصوصی و کمتر آن مربوط به اوقاف است که همچون این اتفاقات خوب در دیگر استان‌ها نیز در حال انجام است.

خاموشی با اشاره به این که موقوفه لیستر مرحوم میرسپاهی کرج با نیت ایتام است، گفت: هر چه بهره وری در این موقوفات بیشتر شود اجرای نیات بهتر انجام می‌شود و سعی می‌کنیم با تجاری سازی این ظرفیت‌ها یک شکل طبیعی و بازاریابی خوبی داشته باشیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: سعی می‌کنیم با توسعه این گونه شرکت‌های دانش بنیان، توسعه زیرساخت‌ها را داشته باشیم به طوریکه اکنون در این مجموعه تولید خط مودم بومی کشور راه اندازی شد و در آینده نزدیک نیز تولید خط موبایل بومی را در این مجموعه خواهیم داشت.

او افزود: هم اکنون در سراسر کشور ۳۵ شرکت دانش بنیان در حال شکل گیری است.

خاموشی گفت: وقف سه گزار اصلی دارد که شامل حفظ موقوفات، بهینه سازی و افزایش بهره وری و همچنین اجرای نیات واقفین است و موقوفات در طولانی مدت رفاه عمومی جامعه را در نظر گرفته اند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور  افزود: شرکت دانش بنیان سامان آزما با حمایت اپراتور ایرانسل و سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد تومان ماهانه بالغ بر ۱۵۰ مودم را تولید و روانه بازار می‌کند.

انتهای پیام/ر .ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار