به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، مسعود بارانی معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان با اشاره به تولید ۲۰ تن گوشت ماهی خاویاری در هرمزگان گفت: پیش بینی میشود تولید ماهیان خاویاری سه تن بیشتر از پارسال باشد.
مسعود بارانی افزود: اکنون ۱۵ مزرعه پرورش ماهیهای خاویاری در استان فعال است.
او گفت: تا پایان سال نیز یک مزرعه دیگر به ظرفیت ۵۰ تن ماهی خاویاری با ۳۰ استخر به بهره برداری میرسد.
بیشتر بخوانید
معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان گفت: اکنون مزارع پرورش ماهی خاویاری در شهرستانهای رودان، میناب، حاجی آباد و بندرعباس واقع است.
بارانی افزود: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی استان، ماهیهای خاویاری تاکنون رشد مناسبی داشته اند.
او گفت: پرورش ماهیهای خاویاری صنعتی جدید در استان است که از سال ۹۵ کار خود را آغاز کرده است.
معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان گفت: ماهیهای خاویاری که در استان پرورش داده میشود از گونه فیل ماهی، اوزون برون و سیبری هستند.
رئیس اداره آبهای داخلی و سایر آبزیان اداره کل شیلات استان گفت: ماهیهای خاویاری را زمانی که به وزن ۳ کیلو گرم و سن بالای دو سال برسند میتوان از گوشت آن استفاده کرد.
سیروس برازنده افزود: وقتی هم که سن ماهیان به بیش از ۸سال رسید از خاویار آنها استفاده میشود.
انتهای پیام/ز