به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که مدتهاست بحث حمایت ویژه از اقشار خاص و آسیبپذیر جامعه به خصوص سوختبران و کولبران مطرح است و از سوی افراد و گروههای مختلف بیان میشود، اما معدود نهادهایی را میتوان سراغ گرفت که به شکل عملی و واقعی به این حوزه ورود کرده و درصدد توانمندسازی اقشار آسیبپذیر ساکن در مناطق محروم برآمدهاند.
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان به عنوان نهادی خدمترسان که محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی، ارتقای سطح زندگی و برقراری عدالت اجتماعی از طریق ایجاد فرصتهای کسب و کار را در سرلوحه فعالیتهایش قرار داده است، در طول سالهای گذشته اقدامات عینی و درخور توجهی را در راستای حمایت از اقشار خاص و آسیبپذیر عملیاتی کرده است.
این بنیاد امسال نیز همچون سنوات گذشته، برنامههای مفصلی را در جهت ایجاد اشتغال برای اقشار محروم و آسیبپذیر کشور از جمله سوختبران، کولبران، زنان سرپرست خانوار، خانواده زندانیان، معلولین و خانوادههای دارای معلول، سربازان و خانواده کودکان بازمانده از تحصیل تدارک دیده و پیشبینی کرده است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد برای سال جاری ایجاد ۲۱ هزار شغل را برای سوختبران و کولبران در استانهای مرزی در دستور کار خود قرار داده است.
امیرحسین مدنی با اعلام این خبر افزود: برای سال ۱۴۰۰ راهاندازی ۵ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور برای کولبران و ۲ هزار طرح برای سوختبران پیشبینی شده است که به ترتیب باعث ایجاد ۱۵ هزار و ۶ هزار و در مجموع، ۲۱ هزار فرصت شغلی برای این اقشار آسیبپذیر میشود.
مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: ۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال حجم کل اعتبار پیشبینی شده برای راهاندازی و عملیاتی کردن ۷ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور ویژه سوختبران و کولبران است.
وی خاطرنشان کرد: آبزیپروری، مشاغل دانشبنیان، پرورش بوقلمون، نوشتافزار، محصولات گلخانهای، تولید قارچ و پرورش گیاهان دارویی رستههای شغلی اولویتدار برای سوختبران و کولبران درسال جاری هستند.
مدنی درباره فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت برای کولبران در سال گذشته توضیح داد: بنیاد برکت در سال ۹۹ اقدام به ایجاد ۳ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور برای کولبران کرد که ایجاد نزدیک به ۱۱ هزار فرصت شغلی را به دنبال داشت.
مدیرعامل بنیاد برکت از راهاندازی ۱۵ هزار شغل جدید برای کولبران استانهای مرزی غربی کشور خبر داد و گفت: امسال نیز همانند سال گذشته ورودی جدی به حوزه اشتغالزایی برای کولبران سه استان مرزی کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی خواهیم داشت و ۱۴ شهرستان این سه استان زیر پوشش فعالیتهای بنیاد قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به حساسیت جامعه و اهمیت فراهم کردن شرایط بهتر زندگی برای سوختبران یادآور شد: در همین راستا، ایجاد ۲ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور برای سوختبران استانهای مرزی در نظر گرفته شده که ایجاد ۶ هزار فرصت شغلی را برای آنها به دنبال خواهد داشت.
مدنی تاکید کرد: مجریان و تسهیلگران بنیاد امسال نیز سوختبران و کولبران را در روستاها و مبادی ورودی استانهای مرزی کشور شناسایی و پس از اهلیتسنجی، آموزش و تکمیل فرآیند ثبت نام، برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی میکنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/