در صورت رعایت اصول صحیح جوانه زنی غلات و حبوبات در منزل، پس از سه روز این جوانه‌ها آماده مصرف هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، عنایت الله کلیج رئیس گروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: برای سبز شدن جوانه‌ها باید دانه‌ها را از شب تا صبح در آب خیس کرده و آن‌ها را در جایی نیمه گرم قرار دهید.

او افزود: پس از خیساندن و آبکش کردن باید در همان آبکش بماند تا نپوسد سپس دانه‌ها را درون سینی ریخته و با پارچه مرطوبی آن‌ها را بپوشانید.


بیشتر بخوانید


کلیج اضافه کرد: شستن و آبکش کردن دانه‌ها را به طور روزانه صبح و شب انجام دهید و در تمام مدت ظرف را در محلی تاریک و نسبتا گرم قرار دهید.

او اظهار داشت: اگر درجه حرارت محیط تاریک ۲۲ درجه سانتی‌گراد باشد، دانه‌ها سریع جوانه می‌زند و بسته به نوع دانه بین سه تا پنج روز اگر دانه‌ها را از محیط تاریک به محیط روشن و پشت پنجره رو به آفتاب قرار دهید، دو تا سه روز بعد جوانه‌ها آماده مصرف هستند.

کلیج ادامه داد: نکته قابل توجه این است که جوانه حبوبات و غلات پس از آماده شدن باید به صورت خام مصرف شود که ارزش غذایی خود را حفظ کند و از بین نرود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار