به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت "Healthline"، پسته حاوی ویتامینها و مواد معدنی زیادی از جمله فسفر، تیامین، مس، منگنز و پتاسیم است که به عملکرد عصب و عضلهها کمک میکند.
پسته همچنین منبع عالی ویتامین B۶ است که به تنظیم قند خون و هموگلوبین در بدن کمک میکند.
این آجیل پرطرفدار حاوی درصد بالایی از آنتی اکسیدانها به ویژه لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مهم هستند.
علاوه بر این، پلی فنولها و توکوفرولها دو نوع دیگر آنتی اکسیدان موجود در پسته هستند که با بیماریهای قلبی و سرطان مقابله میکنند. گزارش شده است که انواع آنتی اکسیدانها از آسیب رسیدن به سلولها در بدن جلوگیری میکنند.
همچنین گفته میشود که پسته به دلیل کاهش کالری در مقایسه با سایر آجیل ها، به کاهش وزن کمک میکند و احساس سیری را افزایش میدهد.
از پسته میتوان به روشهای مختلفی لذت برد و آن را به تنهایی یا همراه با ماست مصرف کرد. توصیه میشود برای جلوگیری از مصرف زیاد نمک، بعضی اوقات به صورت خام مصرف شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
کیه که پسته باشه و نخوره
شما پولشو میدید ؟
خدا کنه که با یک برنامه خوب و درست برای تولید و صادرات محصولات و خشکبار مرغوب ایران
این خوردنی های فوق العاده مان مثل گذشته با قیمت خوب و متعادل در دسترس همه قرار بگیره...
آجیل عید و عیدهای دیگرتان
افزون و رنگارنگ باد
آمین