به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت خوراک گوشت شکم پر را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
گوشت قرمز ۵-۴ تکه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن کانولا ۱ قاشق غذا خوری
نان ساندویچ (حبه شده) ۴ فنجان
مریم گلی (خشک شده) ۱/۴ قاشق چای خوری
پیاز (خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱ فنجان
کره (آب شده) ۵۵ گرم
سوپ آماده (قارچ) ۱ بسته
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را در قابلمه روغن داغ قرار دهید و دو طرف گوشت را سرخ کنید.
گوشت را در یک ظرف پوشیده شده از فویل قرار دهید.
در یک کاسه، حبههای نان را با مریم گلی مخلوط کنید سپس با پیاز، کره و یک چهارم فنجان آب ترکیب کنید و روی گوشت بریزید.
در یک کاسه دیگر، سوپ قارچ، یک سوم فنجان آب و سس سویا را با یکدیگر مخلوط کنید و روی گوشت بریزید و به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار دهید تا گوشت نرم شود.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/