مدیر امور مالی  سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: سازمان بورس به واسطه اساسنامه خود و قانون بازار اوراق بهادار اجازه انتشار اوراق را ندارد بلکه می‌تواند منابع خود را در سپرده‌های بانکی سرمایه‌گذاری کند.

بهزاد خاکی مدیر امور مالی  سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص سپرده گذاری دو هزار میلیارد تومان سازمان بورس در بانک های متعدد طی سال گذشته و عدم خرید اوراق، اظهار کرد: سازمان بورس  به واسطه  اساسنامه خود و قانون بازار اوراق بهادار اجازه انتشار اوراق را  ندارد بلکه  می تواند منابع خود را در سپرده های بانکی سرمایه‌گذاری کند محل درآمدهای سازمان در واقع کارمزد معاملات و سپرده های بانکی است.

او افزود: مبلغ 2 هزار میلیارد مربوط به مبالغی می شود که در سطح گروه رخ داده است که هزار میلیارد تومان از آن  به شرکت‌های زیر مجموعه اعم سپرده گذاری مرکزی، مدیریت فناوری و سایر موارد تعلق می گیرد.

او بیان کرد: یک هزار میلیارد تومان باقی مانده نیز در اختیار سازمان بورس و اوراق بهادار قرار می گیرد که از این میزان بخش عمده اش یعنی مبلغی بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان صرف اموری مانند مالیات و سایر موارد خواهد شد.

این مقام مسئول تاکید کرد: مابقی مبالغ که از هزار میلیارد تومان باقی می ماند سازمان بورس آن میزان را  صرف امور جاری خود می کند، چنین امری سازمان را مکلف می کند تا در بانک ها به سپرده گذاری بپردازد.

خاکی در ادامه بیان کرد: افزایش هزینه های اداری و حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان که در صورت های مالی لحاظ شده مربوط به هزینه های پست، ارتباطات، نشریات و غیره است که در صورت حساب های سپرده گذاری مرکزی در سامانه کدال  می شود آن را مشاهده کرد.

او بیان کرد: هزینه های اضافی  عمدتاً مربوط به دو عامل می شود که در گام نخست می توان به افزایش تعداد کدهای سهامداری در سال ۹۹ و در گام بعدی ارتقاء ضریب نفوذ بازار سرمایه که هزینه های عمده ای را در زمینه مختلف اعم استعلام از اداره ثبت، احراز هویت و غیره را در بر می گرفت،  اشاره کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار