به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مظفری متخصص تغذیه گفت: در ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین وجود دارد و کشک یک ژله پروتئینی بوده که چربی آن کم و حدود ۳ تا ۱۱ گرم است.
متخصص تغذیه گفت: کشک از ماست بدون چربی یا دوغ تهیه میشود و یکی از غذاهای سنتی که در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد کشک و بادمجان است.
مظفری یادآور شد: غذاهایی مانند کله جوش کشک، کشک و نعناع همراه با پودر مغزها مانند گردو از کشک تهیه میشود، آش کشک نیز از کشک تهیه میشود و ضرب المثل معروف آش کشک خاله بر اساس همین آش است.
متخصص تغذیه بیان داشت: در حال حاضر مصرف کشکهای سنتی به دلیل میزان نمک زیاد برای بعضی افراد محدودیت دارد و توصیه میشود کشک کم نمک استفاده کنند یا تولید کنندگان نمک کمتری به آن اضافه کنند.
انتهای پیام/و