به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراك اسفناج سيبزمينی و باقلا را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
روغن زیتون.....۱ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خردکرده...... ۱ عدد درشت
سیر له کرده......۲ حبه
پودر پاپریکا...... ۳ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز...... ۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین.... یکدوم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی پوره کرده.... ۵۰۰ گرم
سیبزمینی خردکرده..... ۴ عدد متوسط
قرص عصاره سبزی...... ۳ عدد
آبجوش.... ۵/۱ لیتر
اسفناج خردکرده ....۵۰۰ گرم
باقلای پاک کرده... ۵۰۰ گرم
روشتهیه:
ابتدا روغن را در قابلمه مناسبی، روی اجاق گرم کنید. آنگاه پیاز، سیر و ادویهها را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس پوره گوجهفرنگی و سیبزمینی را بیفزائید. قرص عصاره سبزی را در آبجوش حل کنید و درون قابلمه بریزید. همینکه سیبزمینی پخت، اسفناج و باقلا را اضافه کنید و بگذارید خوراک بپزد و جا بیفتد. اکنون خوراک را برای پذیرائی، در کاسه مناسبی بکشید.
نکات خواندنی:
برای تهیه عصاره سبزی در منزل؛ ابتدا سبزیها را بشوئید. این سبزیها بیشتر شامل ۲ قاچ پیاز، ۱ عدد هویج و ۱ ساقه کرفس میباشد که باید آنها را به اندازههای مساوی خرد کنید. هر چه مدت زمان طبخ کوتاهتر باشد، اندازه این سبزیها به تناسب آن باید کوچکتر باشد. میتوانید سبزیها را با شعله ملایم و تا زمانی که نرم شوند در کره یا روغن تفت دهید. قارچ، ترهفرنگی، فلفل، گوجهفرنگی و سیر سبزیهای معطری هستند که میتوان از آنها در این ترکیب استفاده کرد.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/
خدا کنه خوشمزه باشه