سرهنگ محمدحسن ابراهیمپور رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: براساس ماده ۴ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب سال ۱۳۸۹، به ماموران راهور ناجا این اجازه داده میشود که متخلفان راهنمایی و رانندگی را پس از تشخیص تخلف و انطباق آن با میزان جرایم متوقف کنند و در صورتی که فرد متخلف از دریافت قبض جریمه خودداری کند، قبض صادر شده به منزله ابلاغ قانونی تلقی میشود. چنانچه وسیله نقلیه در محل غیرمجاز متوقف باشد و یا در صورت عدم حضور متخلف، قبض به بدنه خودرو الصاق میشود.
وی ادامه داد: اگر نمرات منفی راننده به ۳۰ برسد، گواهینامه او به مدت ۳ ماه توقیف میشود و در اکثر ارتکاب تخلفات جدید در صورتی که ۲۵ نمره به راننده تعلق گیرد، گواهینامه به مدت ۶ ماه ضبط میشود، البته هرگاه پس از اعمال مقررات، ۲۰ نمره جدید به راننده تعلق گیرد گواهینامه او باطل میشود.
رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور ناجا تصریح کرد: همچنین توقیف خودرو هم شامل مواردی همچون حسب دستور مقام قضایی، تصادفات منجر به فوت و جرح، جرایم خودرویی ۳۰ میلیون ریالی و ارتکاب راننده به دو تخلف حادثهساز میشود.
سرهنگ ابراهیمپور تاکید کرد: استعلام خلافی خودرو هم از ۴ طریق مراجعه به سایت راهور، سایت اینترنتی پلیس من، مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰، مراجعه به اجراییات پلیس راهور سراسر کشور و ارسال کد ۱۷ رقمی کارت یا سند خودرو به شماره پیامک ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ انجام میشود.
وی یادآور شد: تمام مردم عزیز از پرداخت خلافی از طریق اپلیکیشنهای غیرمجاز به جز سامانههای ذکر شده خودداری کنند.
انتهای پیام/