به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پولیتیکو، مدارک منتشر شده نشان می دهد از چند روز پیش از وقوع حادثه حمله به ساختمان کنگره در آمریکا، یک شرکت رسانههای اجتماعی با عنوان "پارله" دهها پست نگران کننده که نشان دهنده شورش در روزهای آتی بوده را برای مسئولان پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) ارسال کرده است.
بر این اساس، در یکی از پیامهایی که این شرکت رسانههای اجتماعی به وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) و پلیس فدرال ارسال کرده، آمده است: اگر به ساختمان کنگره حمله کردیم تعجب نکنید؛ ترامپ برای تصویب "قانون قیام" به کمک ما احتیاج دارد.
در جلسه روز گذشته کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا، دهها پیام مشابه که چند روز قبل از حمله به ساختمان کنگره از سوی شرکت "پارله" به پنتاگون و اف بی آی ارسال شده بود، مورد بررسی قرار گرفت. اف بی آی در حال حاضر نحوه مدیریت یا ارجاع این پیامها به نهادها و یا اشخاص احتمالی را در دست بررسی دارد.
بررسی شواهد و مدارک نشان میدهد اهمال و عدم واکنش به موقع پنتاگون و نیز پلیس فدرال آمریکا با وجود دریافت پیامهای هشدار از چند روز قبل از حادثه موجب بروز بحران و در نتیجه اشغال ساختمان کنگره توسط معترضان شد.
نمایندگان دموکرات مقامات پنتاگون را مسئول حمله به ساختمان کنگره میدانند چراکه معتقدند بنا بر اسناد به دست آمده پیامهای هشداری که شرکت "پارله" از چند روز قبل از حادثه برای پنتاگون ارسال کرده کاملاً گواه بروز حادثه بوده است، ولی مقامات به این پیامها بی اعتنایی کرده و آنها را نادیده گرفته اند.
در پی اعتراض دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت آمریکا به نتایج انتخابات سال گذشته میلادی و تشویق مخالفان به حضور در خیابانها گروهی با برگزاری اعتراضات گسترده نهایتا توانستند با گذشتن از سد نیروهای امنیتی و پلیس وارد ساختمان کنگره شوند و برای چند ماه وضعیت فوقالعاده امنیتی در پایتخت آمریکا ایجاد کنند. پس از آن مجلس نمایندگان آمریکا بررسی جوانب مختلف این حادثه را در دستور کار خود قرار داد که هر بار با کارشکنیهای جمهوری خواهان با مشکلاتی مواجه شده است.
حالا در مدارکی که به تازگی به دست آمده مشخص شده که سازمانهای امنیتی آمریکا از جمله پنتاگون و اف ابی آی با وجود دریافت هشدارهایی مبنی بر خطر شورش در ممانعت از بروز این حادثه اهمال کاری کرده اند. برخی تحلیلگران معتقدند این دو نهاد مهم امنیتی آمریکا به نوعی در هماهنگی این شورشها نقش داشته اند.
انتهای پیام/