به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،حجت الاسلام و المسلمین مرتضی شعبان زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی قم گفت: قرارگاه فوق که درحال حاضر مردم را به حضور باشکوه در انتخابات دعوت میکند، از ۲۹ خردادماه برای نگه داشتن ظرفیتهای مردمی سراسر کشور برای نقد کردن وعدههای معیشتی دولت منتخب فعال خواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم با بیان اینکه در راس این وعدهها، وعده شکل گیری یک دولت مردمی مقتدر و متعهد بهآرمانهای اساسی انقلاب و مردم قرار دارد، گفت: این قرارگاه بهانتخاب برترینها و بهترینها از میان جوانان کشور برای اداره کشور بهمنتخب مردم کمک میکند.
حجت الاسلام شعبان زاده در ادامه احیای نظارت عمومی و مردمی بر رفتار شخص رئیس جمهوری و ۶ هزار مدیر میانی را نیز از دیگر ویژگیهای قرارگاه مذکور خواند و گفت: اگر دولت منتخب مردم در مسیر مبارزه با فساد دچار موانعی در داخل و خارج کشور است، این قرارگاه خود را بهحرکت در مسیر مبارزه با جریانی که نفعش در حضور مفسدان و نفوذیها در کشور است، متعهد میداند.
حجت الاسلام شعبان زاده همچنین افزود: این قرارگاه دولت منتخب را در مسیر مبارزه با فساد و اصلاحات اساسی و بنیادینی که مردم تقاضا دارند و همچنین نابسمانیهایی که در حوزه بورس و اقتصاد بر مردم ناجوانمردانه تحمیل شده، شتاب میدهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم یادآورشد: قرارگاه حوزوی انقلاب چند ستاد مردمی ملی با نامهای ملت امام حسین (ع)، مردم ایران، تشکل فراگیر گروههای تبلیغی با حضور بیش از ۴۰۰ هسته تبلیغی جهادی در کشور و روحانیانی که بهطور انفرادی از طریق قرارگاه بهسراسر کشور اعزام میشوند، دارد.
او اضافه کرد: لشکر سایبری سه هزار و ۵۰۰ نفری که هم اکنون مردم را دعوت بهمشارکت حداکثری در انتخابات میکند نیز از دیگر ستادهای این قرارگاه است که از ۲۹ خرداد با محوریت و پیشگامی قرارگاه حوزوی انقلاب صدای رسای مردم خواهند بود.
حجت الاسلام و المسلمین شعبان زاده گفت: برای این قرارگاه هیچ فرقی ندارد که چه کسی منتخب مردم میشود از این رو بیانیهای را خطاب بههمه کاندیداهایی که الان در میدان رقابت انتخاباتی هستند منتشر کردهاست.
او تصریح کرد: بهنمایندگی از مردم ایران از بدخلقیهایی که در مناظرههای انتخاباتی شد، بهشدت معترض و منتقد هستیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم افزود: بداخلاقیهایی که توسط برخی از کاندیداهای خاص شد نه مسائل مردم بود، نه حکایت از فرهنگ عمومی مردم داشت و نه در راستای تامین اولویتهای مردم بود.
حجت الاسلام شعبان زاده ادامه داد: از ۲۹ خرداد بر پایه این بیانیه و ظرفیتهای مردمی کشور بهطور متحد، یکپارچه و منسجم با همه کسانی که از میان مردم دلشان برای آینده ایران میتپد صدای مردم را قدرتمندانه، منظم و منسجم در سطوح مختلف بهدولت منتخب خواهیم رساند.
او گفت: اگر قرارگاه بتواند این ماموریت بزرگ را تعقیب کند، قطعا چهار سال آینده مشکل مشارکت نخواهیم داشت، مردم موقعی امیدوار میشوند که از میان خودشان جمعی قیام نموده و رای آنها را نقد کنند.
رئیس قرارگاه حوزوی انقلاب نیز در این نشست خبری با بیان اینکه مقدمات این قرارگاه از سالها پیش فراهم شده بود، ولی بهلحاظ سخت افزاری و عملیاتی از تابستان ۹۹ بهمنظور پیجویی تحقق اهداف انقلاب اسلامی توسط حوزههای علمیه و همچنین پیگیری فرمایشهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر حوزه انقلابی آغاز بهکار کرد.
حجت الاسلام محمد مهدی محسنی افزود: این قرارگاه هدف اولیه و کوتاه مدت خود را پیگیری گفتمان سازی برای انتخاب اصلح و مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قرار داد.
او گفت: دلیل جدی و میدانی ما برای شکلگیری قرارگاه حوزوی انقلاب تجمیع و ساماندهی کانونها و تشکلهای مردمی و جهادی بوده که در حوادث مختلف اعم از سیل، زلزله، شیوع بیماری کرونا و حتی مسائل انقلاب اسلامی مانند اف. ای. تی. اف، برجام، سند ۲۰۳۰ و مسائل دیگر همکاری داشتند.
او افزود: تشکیل این قرارگاه مورد توجه و تحسین مسئولان و بزرگان حوزه از جمله آیات سید هاشم حسینی بوشهری و علیرضا اعرافی قرار گرفته است.
حجت الاسلام محسنی با بیان اینکه اکنون در ابتدای راه هستیم و دولت حزب اللهی و منتخب مردم نیز که شکل بگیرد، کارمان بهاتمام نرسیده و مسائل فراوان داریم، ماموریت این قرارگاه را قرار دادن روحانیت بهعنوان صدای مردم در پیگیری تحقق اهداف انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: درست است که مسائل و مشکلها و نارساییها و بدبینیها و دل زدگیهایی بهروحانیت ایجاد شده، ولی همچنان مردم بهنهاد روحانیت اعتماد ویژهای دارند.
رئیس قرارگاه حوزوی انقلاب یادآور شد: کار اصلی ما پیجویی انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری مردم، تحقق گفتمان انقلاب اسلامی و ارائه شاخصها و معیارهای انتخاب اصلح میباشد.
حجت الاسلام محسنی با اشاره بهبرنامههای آینده این قرارگاه گفت: پس از انتخابات که دولت متخب مستقر شود، کار ما بیشتر خواهد شد، و مردم را در استیفای حقوق خود نمایندگی میکنیم.
حجت الاسلام محسنی در تبیین کارهای عمدهای که در این راستا صورت میگیرد بیان داشت: تلاش داریم تا یک مشارکت و معاضدت جدی و میدانی را با منتخب مردم در تعیین مدیران، مسئولان و وزیران و مدیران میانی داشته باشیم.
رئیس قرارگاه حوزوی انقلاب یادآور شد: حدود ۶ هزار مدیر میدانی در کل کشور نیاز داریم، که روحانیت بواسطه اعتماد و همچنین تخصص و کارشناسی که دارد، در این زمینه انجام وظیفه میکند.
حجت الاسلام محسنی با بیان اینکه پیشنهادهایی را از مراکز مختلف حوزوی و جامعه نخبگانی دریافت کرده و بهدولت ارائه میکنیم، افزود: ما نظارتها و و مراقبتهای ویژه خود را خواهیم داشت، چرا که نامزدها و کاندیداها حرفهایی زدند و شعارهایی دادند و برنامهها و وعدههایی داشتند، از این رو مطالبههای مردمی که در این خصوص وجود دارد را دنبال خواهیم کرد.
رئیس قرارگاه حوزوی انقلاب در ادامه یادآورشد: این قرارگاه مردم را در مبارزه با انحرافهای مختلف مانند اشرافی گری، باند گرایی، قبیله گرایی که ممکن است در مسائل آینده حکمرانی و دستگاههای حاکمیتی ایجاد شود، نمایندگی خواهد کرد.
او گفت: ما یک نظارت متعهدانهای را برای انجام مسئولیتهای دولت، شورای شهر و حتی مجلس شورای اسلامی آغاز میکنیم، البته نه به این شکل که قرارگاه بخواهد این کار را بکند، بلکه مردم را بهصحنه میآوریم.
رئیس قرارگاه حوزوی انقلاب شناسایی و سامان دهی ظرفیت.های مردمی برای اصلاحات اساسی و بنیادین بهویژه در حوزه اقتصاد و فرهنگ را نیز از جمله محورهای این قرارگاه ذکر کرد و گفت: سعی میکنیم، یک جریان مطالبه گر محترمانه و صمیمانه در عین حال قاطعانه بهنمایندگی از مردم داشته باشیم.
انتهای پیام/ح
محسنی در پایان بیان کرد: خدمتگزار و تسهیل گر کانونهای مردمی، تشکلهای انقلابی و نهادهایی که امور فرهنگی را دنبال میکنند و وظیفه دارند که این امور را دنبال نمایند، هستیم.