به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور در مراسم امضای این تفاهم نامه با بیان اینکه بالگردهای اورژانس از ۷ فروند در سال ۹۵ به ۴۸ فروند رسیده است گفت: اورژانس هوایی در کمترین زمان به دورترین نقاط کشور خدمت رسانی میکند که با رعایت زمان طلایی در هر بیمار تاکنون توانسته است جان بسیاری را نجات دهد.
کولیوند با اشاره به اینکه در جادههای دشوار استانهایی مانند لرستان، کهکیلویه و بویر احمد آمبولانسها نمیتوانند تردد کنند، افزود: به کمک بالگردهای اورژانس آمار مرگ و میر مادران باردار و نوزادانشان در این مناطق کاهش چشمگیری داشته است.
او گفت: در زلزله کرمانشاه بیش از ۲۶۰۰ مصدوم از طریق بالگردهای اورژانس در کمترین زمان جابجا شدند.
رئیس سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۹۹ درصد انتقال اعضای پیوندی با اورژانس هوایی انجام میشود و همکاری بین بخشی موجب شده است که این جابجایی بدون کمترین مشکل از یک استان به استان دیگر صورت گیرد.
او افزود: اورژانس هوایی در فاز اول با بالگردهای خود همه مناطق کشور را پوشش میدهد و در فاز دوم با راه اندازی هواپیمای اورژانس و بیمارستان هوایی خدمات گسترش مییابد.
مدیر عامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی کشور نیز با قدردانی از خدمات و تلاشهای شبانه روزی سازمان اورژانس کشور گفت: هواپیمایی کشوری برای خدمت رسانی بهتر همه زیر ساختهای خود را در اختیار سازمان اورژانس کشور قرار خواهد داد.
مکری با اشاره به این که ایمنی شعار هوانوردی و کشور ما هم به این شعار پایبند است افزود: این تفاهم نامه پیش رو موجب میشود که ما نیز خدمات ایمنی را به همه هم وطنانمان ارائه کنیم.
به موجب این تفاهم نامه، با استقرار پایگاههای اورژانس در فرودگاههای کشور، سازمان اورژانس کشور خدمات ایمنی و سلامت را در دو بخش فرودگاهی و ناوبری تامین و سازمان هواپیمایی کشوری هم با تامین زیر ساختها و پشتیبانیهای لازم امکان پرواز بالگردهای اورژانس را در ۶۰ فرودگاه کشور مهیا میکند.
انتهاب پیام/