در گزارش زیر طرز تهیه اشترودل زردآلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اشترودل زردآلو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

خمیر مایه ۱ ق س

شکر ۱ ق س

آب ولرم ۱/۳ ( یک سوم ) پیمانه

روغن مایع ۴ ق س

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۲/۳ ( دو سوم ) پیمانه

آرد به مقداری که خمیر به دست نچسبد

ژله مغزی زردآلو یا مارمالاد زردآلو ۵۰۰ گرم

زرده تخم مرغ و شکر جهت رومال

طرز تهیه :

ابتدا خمیر مایه و شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید .

سپس تخم مرغ و شیر و روغن و خمیر مایه عمل آمده را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم .

آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری حاصل شود که بدست نچسبد.

سپس خوب ورز می دیم .

ظرفی را چرب کرده و خمیر را در آن قرار می دهیم و روی آنرا پوشانده و اجازه می دهیم تا حجمش دو برابر شود .

روی سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه باز می کنیم .

سپس خمیر را به ابعاد تقریبی ۱۵*۱۵ سانت باز کرده و در یکطرف آن شیارهایی ایجاد می کنیم .

در طرف دیگر خمیر ژله مغزی زردآلو یا مارمالاد زردآلو را می ریزیم و بعد خمیر را روی آن برمی گردانیم .

مجددا روی خمیر را با کاغذ روغنی یا نایلون می پوشانیم و اجازه می دهیم حجم بگیرد .

سپس بامخلوط زرده و شکر تمام اشترودل ها رو رومال می کنیم .

در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۳۰-۲۰ دقیقه قرار می دهیم .

مواد لازم  مارمالاد زرد آلو

زردآلو : یک کیلو

شکر : یک کیلو

پودر ژلاتین : ۱ ق غ

آب سرد : یک چهارم پ

طرز تهیه :

زردآلو رو می شوریم و می ذاریم تا خشک شود.

از وسط دو نیم می کنیم و هسته شو خارج می کنیم.

داخل غذا ساز می ریزیم تا خوب پوره شود.

و بعد می ریزیم داخل قابلمه و شکر رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم .

می ذاریم داخل یخچال تا یک روز استراحت کنه . با این کار اب می ندازه و دیگه نیازی به اضافه کردن آب نیست.

بعد از اینکه یک روز استراحت کرد , قابلمه رو می ذاریم روی حرات ، هم می زنیم تا بجوشه و غلیظ بشه و قوام بیاد. ( حواستون باشه هم بزنین چون ته می گیره)

آخرای کار که داره قوام میاد , یه ق غ پودر ژلاتین رو با یک چهارم پ آب سرد داخل ظرفی می ریزیم و می ذاریم روی کتری یا سماور تا به وسیله بخار کتری , پودر ژلاتین داخل آب کاملا حل شه.( بن ماری )

وقتی مارمالادمون قوام اومد , حرارت رو خاموش می کنیم و بلافاصله پودر ژلاتین حل شده رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم.

می ذاریم سرد شه و بعد هم می ریزیم داخل شیشه و می ذاریم داخل یخچال.

مارمالاد بعد از اینکه سرد می شه , سفت تر میشه.

نکته

قوام اومدن یعنی اینکه یه خورده از مارمالاد رو می ریزی داخل قاشق و می ذاری سرد شه , اگه مارمالاد به سختی از قاشق ریخت و حالت کشدار پیدا کرد یعنی قوام اومده. این برای شربت هم صدق می کنه.

روش درست کردن همه ی مارمالاد ها همینه فقط برای میوه های ترش باید شکر بیشتری استفاده بشه.

منبع :کی آشپزی 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.