به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، تنها چند ساعت به برگزاری یکی از مهم ترین رویدادها برای هر کشوری باقی مانده است؛ رویدادی که مهمترین بازیگر آن مردم هستند. در این میان هم عدهای مردم را به حضور در آن تشویق می کنند و عدهای خارج نشین هم اصرار به عدم حضور مردم در این صحنه دارند. حال سوالی که بر جا مانده این است که حضور مردم در انتخابات هر کشوری چه تاثیری دارد؟
شهریار حیدری نماینده مجلس در پاسخ به این سوال گفته است که مهمترین پشتوانه نظام جمهوری اسلامی مردم هستند؛ در هیچ کجای دنیا نظامی مانند نظام کشور ما وجود ندارد که از چنین پشتوانه قرص و محکمی برخوردار باشد. ۴۲ سال پیش نزدیک به صد در صد از مردم به این نظام اعتماد کردند و رأی دادند، در این سالها هم همواره در هر انتخاباتی مانند مجلس خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا که برگزار شد، مشارکت حداکثری داشتند.
روح الله اسلامی عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد در این زمینه گفته است که مشارکت مردم در انتخابات یک مکانیزم است برای این که سیستم سیاسی بتواند از شاخصهای دموکراتیک برخوردار شود. زمانی که مردم در صحنه حضور پیدا میکنند و رای میدهند به استناد این رای چهار سال قوه مجریه سیاستهایی در منطقه و جهان پیاده میکند و دولت با پشتوانه مردم میتواند در صحنه بین المللی جهت گیریهای سیاسی خود را دنبال کند.
-وی با بیان این که حضور مردم مثل سلاح نظامی و توان اقتصادی یک منبع قدرت محسوب میشود گفت: اقدامات کشورهای دنیا از جمله آمریکا در قبال ایران نیز به مشارکت مردم بستگی دارد و هر چه مشارکت افزایش یابد به توان نظام جمهوری اسلامی در منطقه افزوده میشود. انتخابات ما برای سیاستمداران کشورهای دیگر هم بسیار مهم است و به همین خاطر است که اکنون شاهد تعویق رفتار اکثر کشورهای اطراف و فضای بین الملل در قبال ایران هستیم، زیرا آنان منتظر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران هستند.
وی در ادامه گفته است که اما اگر مشارکت مردم در انتخابات کم باشد، پیام مساعدی نیست، چون اینگونه تعبیر میشود که مردم مشروعیت نظام را به رسمیت نمیشناسند لذا در این صورت، دشمن گزینههایی که علیه نظام انتخاب میکند گزینه هایی چون حمایت از گروههای تروریستی، گروههای تجزیه طلب و شورشهای داخلی برای براندازی نظام خواهد بود.
موضوعی که ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هم به آن اشاره و گفته است که مشارکت مردم در انتخابات تاثیر معناداری بر آینده کشور دارد، به طوری که هر قدر میزان مشارکت بالاتر باشد قطعا در تحکیم وحدت ملی، افزایش اقتدار ایران در عرصه جهانی ثاثیر بسیاری دارد. مشارکت بالای مردم باعث ناامیدی و قطع دست طمع دشمنان میشود، چون نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر مردم سالاری دینی بنا گذاشته شده لذا مشارکت مردم در حقیقت تایید این روند و شاکله کلی نظام اسلامی است.
حسن هانی زاده کارشناس مسائل بینالملل هم فرد دیگری بود که مشارکت را در تقویت چهره بین المللی ایران موثر دانسته و گفته است که جمهوری اسلامی پس از پیروزی انقلاب، همواره بر حضور و مشارکت مردم در انتخابات استوار بوده و در طول ۴۲ سال گذشته بیش از ۴۰ انتخابات در ایران برگزار شده است.
به گفته وی، مشارکت چشمگیر مردم در انتخابات به معنای پاسداری آنها از ارزشهای انقلاب اسلامی است؛ همچنین حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی پیام مهمی را به کشورهای منطقه و بینالمللی مخابره میکند. نظام جهانی باید متوجه شود که مردم ایران در برابر تمام توطئههای دشمنان پشتیبان ایران هستند و اگر قدرتهای استکباری در تلاش برای اعمال سیاستهای خصمانه علیه ایران هستند باید بدانند که مردم ایران همواره در صحنه حضور دارند.
فیاض زاهد استاد دانشگاه گفته است که سیاست خارجی تداوم سیاست داخلی است. نظامهای سیاسی هر گونه استراتژی راهبردی در حوزه امنیت ملی یا گسترش روابط با همسایگان و دیگر کشورهای طالب نفوذ را براساس جهانبینی و ذهنیتی که در سیاست داخلی خود معنا کردهاند، شکل میدهند.
زاهد در تشریح این دیدگاه خود همچنین گفت: سیاست خارجی کشورهای ایدئولوژیک مانند ایران، کوبا و کره شمالی تحت تاثیر نگرشها و جهانبینی داخلی قرار میگیرد. از دیدگاه آنها و بر اساس این تصور، کشورها در سه جبهه دوستان، غیرمتحد و متخاصم قرار میگیرند. از سوی دیگر، دولتهای سکولار سیاست خارجی را مبتنی بر منافع ملی تعریف میکنند و برای کسب این موقعیت هیچ خط قرمزی در زمینه ایجاد رابطه، گفتوگو، مصالحه و معامله ندارند.
حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی اصولگرا همچنین به اصرار شبکه های غربی برای عدم حضور مردم در انتخابات اشاره و گفته است که شبکههای فارسی زبان به عنوان تریبونهای دشمنان جمهوری اسلامی بر آن هستند تا به اشکال و بهانهها و توجیهات مختلف مردم را از رفتن به پای صندوق رای بازدارند، آنها دائما با توسل به این دروغ بزرگ که دولت آینده پشتوانه مردمی ندارد، درصددند تا نارضایتی را در جامعه افزایش دهند تا مشارکت بالایی در انتخابات صورت نگیرد.
کارشناس مسائل سیاسی تبعات توجه به توطئههای دشمنان مردم ایران را اینگونه عنوان کرد که به هر حال آنها با عدم رای دهی مردم در انتخابات ریاست جمهوری مترصد این موضوع هستند که به پشتوانه کاهش مشارکت مردم در کشور دست به اقدامات خرابکارانه تروریستی بزنند و دست ایران را برای هر گونه چانه زنی در مجامع بین المللی برای مسائل منطقهای و بینالمللی با توسل به عدم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ببندند، لذا مردم باید به تبعات این موضوع اهمیت بدهند و خود را برای حضور در انتخاباتی پرشور آماده کنند.
در پایان باید گفت همانطور که مقام معظم رهبری بیان فرمودهاند پس از میزان مشارکت؛ انتخاب فرد اصلح یکی از مهم ترین مسائل در انتخابات است؛ بنابراین باید به این مهم نیز توجه بیشتری شود
سرهنگ مهدی نظری در این باره بیان کرده است که مشارکت پرشورتر در انتخابات، علاوه بر اینکه موجب امیدآفرینی برای افرادی است که در داخل و خارج کشور، همراه و همگام با انقلاب اسلامی هستند، باعث یأس و ناامیدی برای دشمنانی است که چشم طمع به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دوختند و دشمن این ملت بوده و تحمل پیشرفت این نظام را ندارند.
#رییسی
خوشحااال رفتیم بهش رای دادیم فکرش ومیکردیم که:
درطی این ۸ سال ،چقدر قدرت خریدمون میاد پایین،چقدربین ما آدمای معمولی (که بیشترین افراد جامعه هستیم)و آدم هایی که میدونید چه کسایی ومیگم فاصله به وجود میاد، اونا روزبه روز مفرح تر وبهشون بیشتر توجه شد ما روزبه روزکم توجهی،تااااتونستند سُفرمون کوچیک و کوچیک ترکردن.چون ماهاواسشون مهم نبودیم فقط رای واسشون مهم بود!!!
بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى هُوَ مُدَبِّرُ الْأُمُورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ . الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ ، وَأَنْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ ، فِى كِتابٍ مَسْطُورٍ ، فِى رَقٍّ مَنْشُورٍ ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ ، عَلىٰ نَبِيٍّ مَحْبُورٍ . الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِي هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ ، وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ ، وَعَلَى السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ مَشْكُورٌ ، وَ صَلَّى اللّٰهُ عَلىٰ سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ .
اگر از مدیریت فعلی راضی هستید به آقای همتی رای دهید.
اگر از مدیریت فعلی راضی نیستید به آقای رییسی رای دهید.
اگرمی خواهید دوباره مناظره ها را مرور و انتخابات به دور دوم بکشه به آقایان قاضی زاده و رضایی رای بدید.
اگر می خواهید برای ناامنی ایران در کنار داعش و منافقین بایستید اصلا رای ندید!
یقینا اقتصاددانی انقلابی و سرباز برای وطن و خدمت به ملت، گزینه خوبی میتواند باشد.
شایعه میکنند که
هیچ کس رای نمیدهند
ملت هوشیار ایران زمین دیگه به چرندیات دشمن توجه ای ندارند
چونکه بدجوری ذات خبیث و شیطانی شون برایشان اشکار شده
و خوب میدانند همشون بخاطر حقوق نجومی و اقامت
این چرندیات را نشخوار میکنند
حتی خودشون هم باور به این چرندیات ندارند
به اینخاطر عذاب وجدان دارند و افسرده هستند
بکبار نشده لااقل کمی از پیشرفت هایی که دینا هم بهش اعتراف کرده اند .بگویند
با پولهای عربستان اداره میشوند
به کوری چشم بی بی سی و کانالهای معاند که
چندین ماه است که تبلیع رای ندادن میکنند
مثل انتخابات گذشته که شایع کردن که
اگر رییسی رییس جنهور بشه
پیاده روها را جدا خواهد و روحانی به قدرت رسید
حالا خوب فهمیدند که حنایشون رنگی نداره و
ذات خبیث .فتنه و شیطانی شون بر همگان اشکار شده
حالا بخاطر حقوق نجومی و اقامت شون را کنسل نکنند و
بیکار و کارتن خواب نشوند که اینجا با از دست دادن کار
کارتن خواب میشی
دست به انواع شایعات زدند ولی ملت ایران زمین هوشیارند و به پای صندوق های رای میروند تا اصلح به قدرت رسد و
مشکلات کنونی که ملت را دچار کرده
راهایی یابند
شک نکنید .اینده خوبی در انتظار ملت است با
رای دادن به شخص دلسوز .مردمی .کارنامه مثبت .دزدگیر
جناب رییسی
اینا خون شهدا رو یادشون رفته
همانا فسیل .زیر خاکی ها و عتیقه های
کشور البانی هستند
تنها سرگرمی شون در زیر زمین
ساختن شایعات و تهمت و جوی منفی ساختن است
اگر در این سن و سال که همشون پیر و پارتال هستند
فعال نباشند
کشور حمایت کنتده شون .حقوق نجومی و اقامت شون را لعو میکند .
مجبورند .خودی نشان دهند
بدشانس ترین و خود تحریم ترین جانور دو دست و دو پا هستند
اخر عمری توبه کنید از درگاه ملت ایران زمین
توشه اخرت بسازیذ
چرا وقتی ۴تا آدم ضد انقلاب تشویقتون میکنن اینقدر تاثیر میپذیرین
چرا سریع جوگیر میشین
کمی فکر کنید
حالا یکبار اشتباه انتخاب کردید اینجور شد دولت
همه که مثل هم نیستن
فرق میکنه کی رئیس جمهور بشه
پس خون شهدا و سلیمانی ها چی میشه
اونا خون دادن شما یه رای نمیتونید بدید
نهایتا رای سفید بدید نه که اصلا نیاید
ضمن احترام به عقاید و باورهای شما
چهل سال است نسل های قبل و قبل تر از ما رای دادن حمایتی ستودنی کردند ، ایا باید این حال و روز کشور ما باشد ؟!؟! امیدوارم با تکیه بر باور و اعتقاد نوین جوانان وضعیت کشور طرز دیگری رقم بخورد .