متخصصان می‌گویند افراد اگر از بیماری‌های جدی مرتبط با کلسترول رنج نمی‌برند، بهتر است زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مصرف کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از نیوز تِرَک لایو، بسیاری از مردم علاقه دارند تنها سفیده تخم مرغ را مصرف کرده و از مصرف زرده آن اجتناب کنند. آن‌ها این کار را برای جلوگیری از افزایش سطح کلسترول خونشان انجام می‌دهند. در حقیقت افراد به ویژه ورزشکاران با این تصور که زرده تخم مرغ دارای سطح بالایی از کلسترول است، آن را از رژیم غذایی خود حذف می‌کنند.

متخصصان تغذیه تاکید دارند هر دو بخش تخم مرغ دارای مواد مغذی مورد نیاز برای بدن است. تخم مرغ کامل دارای سطح قابل توجهی از منیزیم، منگنز، ویتامین دی، پروتئین، آهن و آمینو اسید است.

کمتر کسی می‌داند که مصرف زرده تخم مرغ به جذب بهتر پروتئین موجود در سفید آن در بدن کمک می‌کند. توصیه می‌شود اگر از بیماری‌های جدی مرتبط با کلسترول رنج نمی‌برید، خوردن یک تا دو تخم مرغ کامل در طول روز ایرادی ندارد.

در حقیقت کبد انسان خود تولید کننده کلسترول است و اگر شما حتی روزانه دو تخم مرغ کامل مصرف کنید، کبد با تنظیم تولید آن، در جذب کلسترول بیشتر دچار مشکل نمی‌شود. در حقیقت زمانی که میزان کلسترول دریافتی فرد از منابع غذایی افزایش می‌یابد، کبد به طور خودکار اقدام به کاهش تولید کلسترول می‌کند.

تخم مرغ

متخصصان تاکید دارند فواید خوردن تخم مرغ کامل (زرده و سفیده) برای بدن زیاد است. مطالعات نشان داده است بخش زرده تخم مرغ دارای موادی است که خواص ضدالتهابی دارد. همچنین برخی ترکیبات موجود در زرده می‌تواند همانند مسکن در بدن عمل کند.

به طور معمول مصرف متعادل هر ماده غذایی برای بدن مفید است. با این حال، زیاده روی در مصرف مفیدترین مواد غذایی نیز می‌تواند برای بدن مضر باشد.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار