به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،خیلی از غذاها و محصولاتی که به نظر ما عادی می آیند تاریخچه جالبی دارند که از آنها بی خبریم. به عنوان مثال آیا میدونستید کدامیک از میوهها هیچ عطری ندارن؟ یا کدوم میوه زیر آب پرورش داده می شه؟
خرما
آیا میدانستید که خرما هیچ عطر و بویی ندارد؟ به همین دلیل است که آنها را جدا نگهداری میکنند، چون میوههای خشک معمولا بوها رو خیلی سریع به خود جذب میکنند. خرما روی درخت خرما رشد میکند که طول آنها از ۱۵ تا ۲۵ متر هم میرسد. هر یک درخت به اندازه ۱۰۰ کیلوگرم خرما می دهد.
انجیر
درخت انجیر با زنبور انجیر کار میکند که مرحله لاروی خود را داخل انجیر میگذارند. زنبورهای نر بال ندارند و داخل انجیز زندگی میکنند تا میمیرند؛ بنابراین هر انجیر حاوی بقایای زنبورهاست. جالبتر از همه این که آنزیم خاصی در انجیر وجود دارد که این حشرات را به پروتئین تبدیل میکند و هیچ تاثیری در طعم انجیر نمیگذارد.
کرنبری
کرنبریها در مناطق باتلاقی کشت و زرع میشوند. سلولهای هوای کوچکی داخل این میوهها وجود دارد که باعث میشود بعد از رسیده شدن به سطح آب بیایند. کشاورزان هنگام برداشت کرنبریها از ماشینهای برداشت استفاده میکنند که به آب ضربه میزند تا میوهها به سطح آب بیایند. سپس با تور مخصوصی آنها را جمع آوری میکنند.
زردچوبه
زردچوبه خشک بیماری آلزایمر را درمان میکند. به همین دلیل است که در هندوستان تنها ۵ درصد از مردم بالای ۶۰ سال مبتلا به بیماری آلزایمر هستند. در حالی که در کشورهای دیگر درصد بیماران آلزایمر بیشتر است.
میخک
این ادویه معروف از غنچه خشک درخت میخک به دست میآید. میخک طعم سوخته و عطری قوی دارد. تندی این گیاه در ساقه و عطر آن در قسمت غنچه آن است.
خردل
خردل یک ضدعفونی کننده بسیار قوی است و تراوشات ریشه این گیاه حاوی سولفور است که باعث میشود جانوران و آفات از آن فرار کنند. :
منبع:بدونیم
انتهای پیام/