در گزارش زیر آموزش درست کردن پالاک پنیر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم آموزش درست کردن پالاک پنیر را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم:

۱ کیلو اسفناج پاک شده
۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
۱ قاشق سوپخوری کره
۱ قاشق چایخوری سیر له شده
۱ قاشق چایخوری زنجبیل له شده
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری تخم زیره
½ قاشق چایخوری ادویه مخلوط
۱ فنجان ماست
۱ عدد فلفل سبز ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱۰۰ گرم پنیر بی نمک
به مقدر لازم نمک
½ فنجان خامه

دستور تهیه:
اسفناج را پاک کنید و بشورید، سپس داخل قابلمه‌ای بریزید و در ظرف رو بذارید تا با بخار اسفناج‌ها پخته و نرم بشن. بعد از مدتی اسفناج‌ها شروع به آب انداختن میکنن، بذارید آبش به خوردش بره سپس پوره کنید و کنار بذارید.

کره رو توی تابه بریزید و تخم زیره رو اضافه کنید و یک دقیقه زمان بدید تا تخم زیره بترکه و عطرش آزاد بشه. سیر و زنجبیل له شده و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. اسفناج رو به همراه ماست و فلفل سبز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. نمک وفلفل سیاه رو هم اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی ادویه‌ها رو اضافه کنید و کاملا هم بزنید. بعد خامه رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و در آخر پنیر رو اضافه کنید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.