به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم آموزش درست کردن پالاک پنیر را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
موادلازم:
۱ کیلو اسفناج پاک شده
۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
۱ قاشق سوپخوری کره
۱ قاشق چایخوری سیر له شده
۱ قاشق چایخوری زنجبیل له شده
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری تخم زیره
½ قاشق چایخوری ادویه مخلوط
۱ فنجان ماست
۱ عدد فلفل سبز ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱۰۰ گرم پنیر بی نمک
به مقدر لازم نمک
½ فنجان خامه
دستور تهیه:
اسفناج را پاک کنید و بشورید، سپس داخل قابلمهای بریزید و در ظرف رو بذارید تا با بخار اسفناجها پخته و نرم بشن. بعد از مدتی اسفناجها شروع به آب انداختن میکنن، بذارید آبش به خوردش بره سپس پوره کنید و کنار بذارید.
کره رو توی تابه بریزید و تخم زیره رو اضافه کنید و یک دقیقه زمان بدید تا تخم زیره بترکه و عطرش آزاد بشه. سیر و زنجبیل له شده و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. اسفناج رو به همراه ماست و فلفل سبز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. نمک وفلفل سیاه رو هم اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی ادویهها رو اضافه کنید و کاملا هم بزنید. بعد خامه رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و در آخر پنیر رو اضافه کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/