مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: حدود ۱۲ هزار تن انبه تاکنون از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اردشیر شهرکی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان  با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد، گفت: انبه در سطح یک هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت می‌شود که یکهزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

او ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در پایان فصل برداشت ۱۵ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب می‌شوند اظهارداشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی منطقه به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.

او بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین‌های A، B و C، کربوهیدرات‌ها، اسید‌های چرب، پروتئین‌ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است.

گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام‌های دیگر از جمله میوه‌های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان بوده که در ظاهر و طعم بی‌نظیر است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار