در گزارش زیر طرز تهیه گواکومولی یک دیپ خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه گواکومولی یک دیپ خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
۱/۲ قاشق چای خوری زیره (آسیاب شده)
۱ قاشق چای خوری فلفل هالیپونو
۱ قاشق سوپ خوری گشنیز
۱.۵ قاشق سوپ خوری آبلیمو
۱/۴ فنجان پیاز
۱ عدد گوجه فرنگی
۳ عدد آووکادو (رسیده)

دستور تهیه :
پیاز ریز خرد شده رو داخل یک کاسه‌ی کوچک بریزید. آب گرم به اون اضافه کنید و کنار بذارید. آووکادو رو از طول نصف کنید و با یک قاشق تخم‌های اون رو در بیارید.
با همون قاشق گوشت آووکادو‌ها رو بتراشید و داخل یک کاسه‌ی متوسط قرار بدید. آب لیمو ترش رو روی آووکادو‌ها بریزید و با یک چنگال به آرومی له کنید تا حالت خامه‌ای پیدا کنه، اما هنوز بافت درشت داشته باشه.
گوجه فرنگی‌ها رو نصف کنید و تخم اون‌ها رو در بیارید و خرد کنید. پیاز‌ها رو بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسوندن برای ملایم شدن طعم، آبکش کنید و به آووکادو اضافه کنید.
گوجه فرنگی خرد شده، گشنیز ریز شده، زیره، نمک و فلفل خرد شده رو به آووکادو‌ها اضافه کنید و هم بزنید.
فوراً سرو کنید یا روی ظرف رو با پوشش پلاستیکی به این صورت که پلاستیک رو روی فشار بدید و تا ۱ روز در یخچال قرار بدید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.