به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سویچه ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۵۰۰ گرم فیله ماهی
۲/۳ پیمانه آبلیمو
۲ حبه سیر (خرد شده)
۱ عدد سیب زمینی (متوسط)
۱ عدد پیاز (برش داده شده)
۲ عدد فلفل سبز (تند)
۲ قاشق غذا خوری گشنیز (خرد شده)
۱ عدد ذرت (آبپز)
به میزان لازم نمک
دستور تهیه
آبلیمو، سیر، یک قاشق غذاخوری گشنیز، یک عدد فلفل سبز بدون سر و دانه و نیمی از پیاز رو توی غذاساز پوره کرده و نمک و فلفل روش میپاشیم.
بلال و سیبزمینی رو ۳۰ دقیقه در آب جوش پخته، سپس سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و ذرت رو از ساقه با چاقو جدا میکنیم.
ماهی رو با سیر و نمک و فلفل در نیملیتر آب ۲۰ دقیقه میپزیم، سپس آبکش کرده و با دست خرد میکنیم. فلفل سبز رو هم خرد میکنیم.
نیم دیگه پیاز رو خلالی کرده و با ذرت، سیبزمینی، ماهی و فلفل سبز مخلوط کرده و سس رو روی اون داده و مخلوط میکنیم. این غذا رو میشه با نان یا به تنهایی سرو کرد.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/