در گزارش زیر دستورالعمل تهیه لواشک آلبالو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه  لواشک آلبالو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آلبالو:به مقدار دلخواه
نمک:مقداری، بسته به ذائقه تان

طرز تهیه:

برای تهیه لواشک آلبالو باید ابتدا آلبالو‌ها را پاک کنید و ساقه‌ها را از آن جدا کنید و بشویید. بعد آلبالو‌ها را داخل قابلمه‌ای مناسب به طوری که نصف حجم قابلمه را آلبالو‌ها گرفته باشد بریزید.

مقداری هم نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بدون آضافه کردن قطره‌ای آب، آلبالو‌ها را بپزید و مدام هم بزنید.بعد از پخته شدن کامل آلبالو‌ها آن‌ها را داخل یک صافی بریزید و با پشت کف گیر خوب فشار دهید تا گوشت آلبالو‌ها به خوبی از صافی رد شود.

اگر لازم بود میتوانید مقدار کمی هم آبجوش روی تفاله‌های آلبالو بریزید تا راحت‌تر از صافی رد شوند.پوره آلبالوی بدست آمده را روی حرارت کم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. در حین جوشیدن حتما آن را هم بزنید تا ته نگیرد و به بیرون نپاشد.

وقتی غلظت مواد مانند رب کامل شد، حرارت را خاموش کنید. بگذارید تا پوره خنک‌تر شود. بعد داخل سینی مورد نظرتان پلاستیک پهن کنید و پوره آلبالو را روی آن بریزد و در زیر نور خورشید قرار دهید تا خشک شود.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.