به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه شیر برنج پرویی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر پرچرب یک پیمانه
برنج یک پیمانه
آب ۳ پیمانه
پوست پرتقال ۵۰ گرم
پوست سیب ۵۰ گرم
چوب دارچین ۲ عدد
شیر عسل یک پیمانه
خامه یک پیمانه
شیر نارگیل ۵۰ گرم
پودر دارچین به مقدار لازم
بادام ۶۰ گرم
طرز تهیه:
* آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.
* برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود.
* بعد شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود.
* شیر نارگیل را اضافه کنید.
* در آخر شیر عسل و خامه را نیز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچین تزئین کنید.
نکته
* این دستور ۳۶۰ گرم کربوهیدرات، ۶۵ گرم پروتئین، ۱۸۰ گرم چربی و ۳۳۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.
منبع:تبیان
انتهای پیام/