به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ گفت: تعدادی از شهروندان به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شدند شخص یا اشخاصی ناشناس با دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری آنها در شبکههای اجتماعی اقدام به کلاهبرداری و اخاذی کرده اند.
وی ادامه داد: کارآگاهان سایبری پلیس فتا با مطالعه اظهارات شکات پرونده که اکثرا خانم بودند متوجه شدند تمامی قربانیان این پرونده در جستجوی شغل در سایتهای آگهی محور بوده و با مشاهده آگهی استخدام منشی با شرایط ویژه بلافاصله اقدام به تماس با شخص آگهی دهنده میکنند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در این حین مجرم که در پوشش استخدام یک منشی برای شرکت در کمین قربانی خود است، وانمود میکند برای ثبت نام نیاز به مشخصات کامل از جمله نام و نام خانوادگی، کدملی و شماره تماس است و باید کدی که برای شماره شما ارسال میکنیم را برای فعال کردن پنل کاربری به ما اعلام کنید.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در ادامه و پس از ارائه کد فعالسازی توسط شاکی به این مجرم فرآیند کلاهبرداری آغاز میشود و متهم به حسابهای کاربری شاکی در شبکههای اجتماعی از جمله تلگرام و واتساپ دسترسی غیرمجاز میگیرد و ضمن اخاذی و درخواستهای غیراخلاقی از قربانی با سوءاستفاده از تصاویر و اطلاعات شخصی وی با ارسال پیام نیاز مالی به مخاطبین شاکی اقدام به کلاهبرداری از آنها میکند.
گودرزی افزود: کارشناسان پلیس فتا پایتخت در ادامه اقدامات تخصصی خود با بررسیها فنی و سایبری موفق شدند ردپای مجرمین را در فضای مجازی شناسایی کنند و پس از تشریفات قضایی متهمین که دو برادر بودند را در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.
این مقام سایبری با اشاره به اینکه این پرونده تاکنون بیش از صد نفر شاکی از سراسر کشور داشته است و تعداد شکات همچنان در حال افزایش است بیان داشت: مجرمان پس از حضور در پلیس فتا با خیال اینکه ردی از خود بر جای نگذاشته اند همه چیز را انکار کردند، اما پس از مشاهدهی ادله دیجیتال جمع آوری شده توسط پلیس به جرم خود اقرار و از نحوه اعمال مجرمانه خود پرده برداشتند.
بیشتر بخوانید
صدور مدارک جعلی برای اخذ وام/ متهمان دستگیر شدند + عکس
کلاهبرداری از شهروندان به وسیله نیسان آبی
انتهای پیام/