به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، متین حسینی کاردار ایران در لندن در توییتی نوشت: «سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن طی یادداشتی به وزارت خارجه بریتانیا نسبت به قصور پلیس انگلیس در تأمین امنیت مراکز رأی گیری در انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه ۲۸ خرداد و عدم حمایت و جلوگیری از اعمال خشونت علیه رای دهندگان ایرانی در برخی شهرها از جمله برمینگهام شدیداً اعتراض نمود.
همچنین سفارت مؤکداً از وزارت خارجه انگلیس درخواست نمود که، ضمن شناسایی و برخورد با افراد خاطی سریعاً این عناصر مجرم را مورد تعقیب قضایی قرار داده و خسارات وارده به مجروحین و اماکن دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران را نیز جبران نماید».
انتهای پیام/
دیپلماسی بی پشتوانه قدرت سخت فقط ضربت زدن توی خلا ُ محسوب میشود ونه بیشتر.و حاصلی هم ندارد.
مثلا : محکوم کردن اتفاقات ناخوشایند که برای منافع وافراد یک کشور در کشوری دیگر میافتد.
حالا محکوم کردن شدید باشدیا هر لفظ دیگری.
اگر امریکا وانگلیس وغرب عملی از یک کشور دیگر را محکوم میکنند معنیش اینست که قدرت اعمال زور وتحریم ومجازات آن کشور خاطی را بالفعل در اختیار دارند.ودرصورتی که کشور خاطی جبران مافات نکند بایستی در انتظار مجازات باشد.
اما دستگاه دیپلماسی ایران که هیچ اهرم قدرتی برای مجازات قدرت های بزرگ دراختیار ندارد معنی این جمله ( شدیدا محکوم میکنیم) چه هست وچه مجازاتی برای مثلا دولت انگلیس میخواهد اعمال کند؟
هر آدم با درایتی که این جمله را در بیانیه های رسمی دستگاه دیپلماسی کشورمان میشنودیا میبیند چاره ای جز نیشخند تلخ ندارد.
(شدیدا محکوم میکنیم)در دیپلماسی انگلیس وامریکا یعنی مجازات کشور خاطی
(شدیدا محکوم میکنیم ) در دیپلماسی ایران یعنی هیچ اتفاقی برای خاطی نمیافتد.مخصوصا اگر خاطی انگلیس یا امریکا باشد .