در مطلب زیر طرز تهیه نان هویج را به شما آموزش ‌می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور پخت نان هویج را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای داخل نان

 هویج رنده شده: ۵ عدد متوسط/ پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری/ فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد/ پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری/ پودر زیره: یک قاشق مرباخوری/ نمک: به اندازه دلخواه/ روغن: یک قاشق غذاخوری.

مواد لازم برای تهیه خمیر نان:

آرد گندم: ۲ پیمانه
آب: یک پیمانه
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: کمی

طرز تهیه:

کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت ۶ دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید.
خمیر به دست آمده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید؛ هر یک را کمی باز و وسط آن را با مواد پر کنید و سپس کناره‌های آن را جمع و به آرامی با وردنه باز کنید.
نان را روی ماهیتابه نچسب کمی گرم شده قرار دهید تا کمی بپزد، سپس برگردانید. مقداری کره یا روغن به هر طرف بمالید و کمی روی ماهیتابه بگذارید تا بپزد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.