به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی مازندران در جریان بازدید سرزده از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در شهرستان محمودآباد ،گفت: یکی از وظایف مهم دامپزشکی نظارت بر مراکز تولید، ناوگان حمل و نقل، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی بوده که در این راستا کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در طول شبانه روز وظیفه کنترل این امور را بر عهده دارند.
او افزود: کارشناسان دامپزشکی از ابتدای فرآیند استحصال گوشت در کشتارگاهها با انجام بازرسی دام قبل، حین و بعد از کشتار، ضمن کنترل تمام مراحل کشتار، لاشهها را صدور مجوز به مراکز عرضه هدایت میکنند که این پروسه با نظارت بر ناوگان حمل و نقل فرآوردههای خام دامی ادامه پیدا کرده و همچنین امکان نگهداری و عرضه این محصولات نیز تحت کنترل دامپزشکی میباشد.
مدیر کل دامپزشکی مازندران در پایان به عموم مردم توصیه کرد: در هنگام خرید گوشت قرمز و مرغ به تاریخ تولید و انقضاء درج شده روی محصولات دقت کرده و در صورت وجود مشکل مراتب را از طریق شماره ۴ رقمی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان مازندران اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/س