مدیر کل دامپزشکی مازندران از نظارت شبانه روزی برعرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی مازندران در جریان بازدید سرزده از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان محمودآباد ،گفت: یکی از وظایف مهم دامپزشکی نظارت بر مراکز تولید، ناوگان حمل و نقل، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی بوده که در این راستا کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در طول شبانه روز وظیفه کنترل این امور را بر عهده دارند.

او افزود: کارشناسان دامپزشکی از ابتدای فرآیند استحصال گوشت در کشتارگاه‌ها با انجام بازرسی دام قبل، حین و بعد از کشتار، ضمن کنترل تمام مراحل کشتار، لاشه‌ها را صدور مجوز به مراکز عرضه هدایت می‌کنند که این پروسه با نظارت بر ناوگان حمل و نقل فرآورده‌های خام دامی ادامه پیدا کرده و همچنین امکان نگهداری و عرضه این محصولات نیز تحت کنترل دامپزشکی می‌باشد.

مدیر کل دامپزشکی مازندران در پایان به عموم مردم توصیه کرد: در هنگام خرید گوشت قرمز و مرغ به تاریخ تولید و انقضاء درج شده روی محصولات دقت کرده و در صورت وجود مشکل مراتب را از طریق شماره ۴ رقمی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان مازندران اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.