به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سیدمحسن میرحسینی، نماینده تام الاختیار دانشگاه یزد با اشاره به برگزاری آزمونهای سراسری در دوران کرونا، گفت: علاوه بر تمهیدات لازم برای برگزاری آزمونی مناسب و سالم، اطمینان بخشی به داوطلبین و خانوادهها به منظور حفظ سلامت داوطلبان و رعایت دستورالعملهای بهداشتی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
او با اشاره به برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۰، افزود: جلسات هماهنگی با همه دستگاههای اجرایی اعم از استانداری، نیروهای انتظامی، پلیس راهور، شبکه بهداشت، آتشنشانی، صداوسیما و اداره برق برگزار شده تا همچون گذشته، محیطی امن و مناسب برای داوطلبان فراهم شود.
میر حسینی ادامه داد: این آزمون با جمعیت بالغ بر ۱۸ هزار نفر داوطلب در استان یزد در گروههای آزمایشی ریاضی، تجربی و علوم انسانی و هنر با توجه به رعایت دستورالعملهای بهداشتی و حفاظتی در دانشگاه یزد به عنوان حوزه اصلی و در ۱۱ حوزه فرعی واقع در شهرهای یزد، اشکذر، میبد، اردکان، تفت، مهریز، بافق، ابرکوه، هرات و مروست در روزهای چهارشنبه تا شنبه نهم تا دوازدهم تیرماه امسال برگزار میشود.
این مقام مسئول اقدامات انجام شده در این خصوص را بشرح ذیل اعلام کرد:
برگزاری جلسات متعدد با مسئولان مراکز بهداشتی و مسئولان حوزههای فرعی انتخاب شده برای برگزاری بهتر آزمون سراسری با رعایت شیوه نامههای سختگیرانه بهداشتی و حفظ سلامت داوطلبان.
انتخاب حوزههای متعدد در شهر یزد به منظور پراکندگی بیشتر حوزهها و کاهش تجمع داوطلبان در حوزههای آزمون.
رعایت فاصلهگذاری فیزیکی (فاصله صندلیهای داوطلبان بیش از یک متر و پنجاه سانتی متر).. ضدعفونی سالنها و صندلیهای آزمون یک روز قبل از آزمون.. ایجاد فضای مناسب برای ورود به حوزه امتحانی با هدف جلوگیری از ازدحام داوطلبان و الزام آنان به رعایت اصول بهداشتی با توجه به خطکشیهای انجامشده در ورودی سالن و محل تحویل کیف و موبایل داوطلبان.
• هماهنگی با مرکز اورژانس و استقرار امبولانس و خودرو آتشنشانی در دانشگاه.
• نصب دستگاه و ماده ضدعفونی برای ضدعفونی دستها در تمامی ورودیهای سالن و سرویس بهداشتی برای استفاده داوطلبان.
• تهیه بنرهای اطلاعرسانی برای داوطلبان درخصوص نحوه رعایت دستورالعملهای بهداشتی.
• ایجاد تهویه مناسب فضای سالنها و ساختمانهای برگزاری آزمون.
• استقرار کارشناسان بهداشت در تمامی سالنها و ساختمانهای محل برگزاری آزمون.
• فعال بودن مرکز مشاوره دانشگاه و استقرار دو پزشک در طول برگزاری آزمون.
• انتخاب محلی برای پذیرایی از داوطلبان در بدو ورود با رعایت تمام نکات بهداشتی.
• خروج داوطلبان از محل آزمون به تدریج توآم با رعایت کلیه دستورالعملهای بهداشتی.
ضدعفونی سالنها و محلهای آزمون پس از اتمام امتحان و آمادهسازی برای آزمون بعدی.
انتهای پیام/ی