غلامی گفت: مردمی بودن قوه قضائیه به این معناست که هرجا می‌توانیم با مردم مشارکت کنیم و هرجا می‌توانیم نقش آن‌ها را بکار بگیریم.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،علی غلامی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در مراسم رونمایی از سامانه مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: اینکه جایگاه مردم کجاست نیازی به بحث ندارد مردم ما می‌توانند ظرف یک ماه ما را از واردات به صادرات تبدیل کنند.

وی بیان کرد:مزیت نظام جمهوری اسلامی ایران مردم آن است. بخشی از مردم آلمان تونل‌هایی درست کردند و خوراک را برای مردم سوریه می‌آوردند.

غلامی افزود: چند ویژگی در نهاد‌های مردمی هست که در هیچ جای دیگر نیست. رهبری فرمودند مردمی بودن باید در تمام جامعه نمایان شود.

وی گفت:مردمی بودن قوه قضائیه به این معناست که هرجا می‌توانیم با مردم مشارکت کنیم و هر جا می‌توانیم نقش آن‌ها را بکار بگیریم.

غلامی اظهار کرد: نسبت ما و شما مانند بازو هست. ما بازوی شما هستیم. هدف ما جلسه بازی نیست. در عناوین مجرمانه کار ما با شما راحت است، چون شما اعلام جرم می‌کنید و ما پیگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: این جلسه به واسطه این بود که در جمع شما باشم و همفکری کنیم و همچنین اگر شما فکر می‌کنید کاری را از طرق ما می‌توانید انجام دهید ما هیچ محدودیتی نداریم.

علی غلامی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در مراسم رونمایی از سامانه مشارکت‌های مردمی،اظهار کرد: جا دارد تشکر کنم از مدیریت قبلی، چون کار‌های این سامانه در دوره قبل انجام شده و در واقع در دوره بنده، رونمایی آن صورت گرفته است.

وی ادامه داد: عذرخواهی می‌کنم بخاطر محدودیت جلسه و در آینده جلسه بهتری برگزار خواهیم کرد، شهید مطهری در کتاب انقلاب اسلامی تاکید می کند که من چهار ایمان در حضرت امام(ره) دیدم که در هیچ کسی به این شدت نبود،یک ایمان به خدا، ایمان به هدف، ایمان به راه و ایمان به مردم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه اظهار کرد: چند ویژگی در نهاد‌های مردمی است که ما در ساختار‌های دولتی آن‌ها را نمی‌بینیم؛ قرار گیری،نفوذ،تنوع،اخلاص ،خلاقیت و قدرت شناسایی از جمله موارد است.

غلامی افزود: در حکمی که مقام معظم رهبری به قوه قضائیه دادند، در آن این عبارت را به کار بردن که مردمی بودن در تمام اجزای قوه قضائیه باید سازگار شود. توجه کنید که رئیس قوه قضائیه باید مردمی باشد یعنی در میان جمع‌های مردم برود و سخنرانی کند.


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت:مردمی بودن قوه قضائیه به این معناست که مادر هر جای قوه قضائیه هستیم که می‌توانیم به مردم واگذار کنیم به آن‌ها واگذار کنیم و هر جا می‌توانیم شاهد مشارکت مردم باشیم، از آن‌ها مشارکت بگیریم و قطعا آن جایی که مردم به ما مشارکت می‌دهند، آن قسمت که کار انجام می‌دهند خیلی بهتر از ماست. چون آن‌ها با دل انجام می‌دهند و محاسبه گری ندارند، اما ما محاسبه گری داریم یعنی ما بر حسب شغل و وظیفه مجبور کار را انجام دهم و سپس کار را گزارش کنیم که بابتش حکم دریافت کنیم.


غلامی ادامه داد:لذا مردمی بودن قوه قضائیه به این معناست که ما مردم را در تمام سیر جاری کنیم، نقش آن‌ها تاثیر و عملکردی که می‌توانند داشته باشند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه اظهار کرد: قسمت دوم، قسمت پسا جرم هست در حوزه پسا جرم یک نهاد‌هایی شبه قضائی ما داریم که برخی از این نهاد‌ها حالت رسمی دارد به خود می‌گیرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: در واقع نسبت ما با شما (سازمان‌های مردم نهاد) این است که ما بازوی شما هستیم، حالا ما چرا سامانه را انداختیم؟ اقتدار سامانه این است که روزانه می‌شود با آن‌ها ارتباط برقرار کرد.

غلامی گفت: در عناوین مجرمانه کار ما با شما راحت است شما اعلام جرم می‌کنید و ما پیگیری می‌کنیم، اما برخی موارد عناوین مجرمانه ندارد و اینجا چه بایستی بکنیم، درباره کودکان زباله گرد کاری را معاونت اجتماعی آغار کرده که همکاران زحمت بکشند کار را از معاونت تهران بگیرند و خدمت شما ارائه کنند که چه کاری صورت گرفته است.

انتهای پیام /

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار