به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، زمانی که میخواهی درباره بیسامانی فضای مجازی و تبلیغات حرف بزنی نمیدانی از چه بخشی میتوان صحبت کرد چراکه به حدی رها شده است که در هر بخش آن آشفتگی نهفته است. اما موضوع اصلی ما به تبلیغات لباس در این فضای پوشالی اشاره دارد که با وجود اینکه بارها در موردش صحبت شده، اما باز هم شاهد ناهنجاری هستیم و این نشان از رهاشدگی فضای مجازی است.
در عرصه مد و لباس هرکس ساز خودش را میزند و طبق برداشت خود، قدم به فضای استفاده از مدل، برای تبلیغ لباسها گذاشته است.
اما آنچه در حال وقوع است استفاده از مدلینگ در تبلیغات و رها کردن مسئله ساماندهی به مدلینگ است و چارچوب گذاری برای تبلیغات و نظارت بر تبلیغات لباس بانوان، از جانب متولیان آن مورد غفلت واقع شده است.
آنطور که شواهد نشان میدهد تنها در قبال ابتذال در مدلینگ، برخورد سلبی انجام میشود و مزونها با هر نوع پوششی تبلیغات خود را میکنند و چارچوب واضحی برای نظارت بر تبلیغات آنها وجود ندارد. حتی این موارد به حدی عادی شده که به فور می توان آن را در فضای مجازی دید.
اما حتما جای بحث دارد که متولیان اصلی سامان دادن به وضعیت مد و لباس کشور در این راه باید چه میکردند و چه چارچوبی ارائه میدادند و در واقع چه روندی را در پیش گرفتهاند؟ در این آشفته سرا دیگر نهادهایی که در خصوص حجاب، پوشش و عفاف مسئولیتی دارند چه اقداماتی انجام داده اند؟
این روزها مدلهای حجاب افرادی هستند که به مسئله حجاب معتقد نیستند و در صفحه خود به راحتی شخصیت نامتعارف با محصول تبلیغ شده ارائه میدهند و نشانههایی از رفتارهای اجتماعی مغایر با حیا دیده میشود.
کار به جایی رسیده است که مسئولان حتی خود را مبرا از پاسخگویی میدانند و با پاسکاریهای مختلف از خود سلب مسئولیت میکنند.
دبیر کارگروه مد و لباس: فعالیتها در فضای مجازی زیر نظر کارگروه نیستند
وقتی از پورشهابی دبیر کارگروه مد و لباس درباره نظارت بر فعالیتهای پوشاک در فضای مجازی میپرسیم با پاسخ نه روبرو میشویم؛ اینکه این گونه فعالیتها زیر نظر کارگروه مد و لباس نیستند. دبیر کارگروه مد و لباس در این باره افزود: ۵۰ درصد فعالان پوشاک در فضای مجازی دارای مجوز از اتحادیه و ۵۰ درصد غیر مجاز اقدام به فعالیت میکنند. البته بعضی وقتها مشاهده شده که در کارگروه مد و لباس هیچ گونه پروندهای ندارند و از اسم کارگروه سوء استفاده کرده اند و پس از دعوت به دبیرخانه تشکیل پرونده دادند.
پورشهابی تصریح کرد: به غیر از ما واحد نظارت بر تبلیغات در فضای مجازی وزارت ارشاد پیگیر این امور هستند. خیلی از خانمها که مدرک دوخت از فنی و حرفهای گرفتند و در منزل خیاطی میکنند و فعال هستند، زمانی که تولید محتوا و تصاویر را در صفحه مجازی منتشر میکنند می بایست از کارگروه مد و لباس مجوز اخذ نمایند. البته تمام تولیدیهایی که از اتحادیه مجوز دارند، هم باید آثار تولید شده و طرحهای خود را از طریق واحد شیما (شناسه یکپارچه لباس ایرانی _اسلامی) ثبت کنند. در هر صورت تمام گروههای فعال در عرصه پوشاک در فضای مجازی نیازمند فعالیت مستقیم با کارگروه و اخذ مجوز از دبیرخانه کارگروه مد و لباس هستند.
همچنین طبق پیگیری خبرنگار ما، احسان اله حجتی مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی ارشاد اعلام کرد اینگونه نظارت ها در حیطه حوزه کاری ما نیست.
با توجه به این مسئله سوال پیش میآید که چرا دیگر نهادهای فرهنگی و تبلیغی که وظیفهای در خصوص تبلیغ را به عهده دارند، به این زمینه ورود نکردهاند تا با تحقیق پیرامون این مسئله بتوان به سوالات مبنایی حوزه مدلینگ پاسخ داد. سوالاتی از این دست که حد استفاده ابزاری از زنان در این نوع تبلیغات تا کجاست و چگونه میتوان در راه بومیسازی و نظاممند کردن مدلینگ قدم برداشت و چه بسا به خلاقیت و نوآوری نیز در حوزه تبلیغات مد و لباس دست یافت.
انتهای پیام/
در زمان قدیم که همه چیز بود ولی فضای مجازی نبود واگیر هایی با سرعت فوق زیاد نبود همین الان اگه کلا فضای مجازی رو بردارن جامعه روز به روز بهتر میشه در این موردی که اشاره کردی
ما ها فقط ابتذال غرب رو دیدیم و ترویج میکنیم،البته که دولت های لیبرال این موقعیت رو به نحو خوبی ایجاد کردن!!!!که خدا لعنتشان کند.
لا اکراه فی الدین.
تا کی یه سری آدم میخوان تصمیم بگیرن که دیگران چه جوری زندگی کنن و چی بپوشن؟
در کل همه انسان هستیم و پوشش فقط برای تحکیم خانواده است و در این ایات حدود پوشش تعیین شده است که البته به نگاه کوتاه هم اشاره شده است
با سپاس
کجان اون مردای با غیرت ؟
خود زنان باید این مدل هارو ببینن تا انتخاب کنن لباس رو
شما ها که تورو خدا مسئولین مسئولین میکنین . یه ذره به مسئولین التماس کنین جلوی دزدی . اختلاس . گرونی . بیکاری و ... رو بگیرن
حالا یه سوال وقتی هر روز از میدون آزادی تهران رد میشی یه ربع وامیستی نگاش میکنی ؟ نه
ولی وقتی میری یه شهر دیگه نیم ساعت وامیستی یه بنای تاریخی رو نگاه میکنی
چیزی که هر روز دیده بشه نا خداگاه برای چشم عادیه و توجهی نمیکنی ولی وقتی جلوش گرفته بشه دیدنش حرص میاره و چشم چرونت میکنه
اگه قرار بود که هر چیز با دیدنش طبیعی شه، الان آمریکا که مهد آزادی خونده میشه، بیشترین آمار تجاوز به زنان و فرزندان نامشروع رو طبق گفته وزارت بهداشتشون نداشت
خبری لطفا بچاپ
پ چرا جاهای دیگه ک آزادن عادی نشده!!! حرفتون منطقی نداره.
اینکه کم کاری شده و برخی راحت با استفاده از رانت و....، و اختلاس و... دزدی میکنن و باید جلوشون گرفته بشه دلیل نمیشه که یه عده دیگه بیان یه خلاف و جرم دیگه مرتکب بشن
حتما باید یه آدم بپوشه و نمایش بده و اندامش نمایان بشه ، اونم تو فضای مجازی که در نظر عموم هست؟
البته به مسایل اقتصادی و فساد هم باید توجه کرد ولی اینم یه مشکل هست که باید درست بشه.مشکل کوچیکی هم نیست.
میشه به شکل درست عکس گرفت و گذاشت.
این لباسا اگه درست تبلیغ بشه و تو جای درست پوشیده بشه کسی مشکلی نداره.
مسعله حکم خداست که نباید سبک شمرده بشه.
مسعله جامعه است که نباید اینا درش عادی بشه والا جوون ها به جایی درستی نمیرسن ، خانواده ها از هم میپاشن ، حق عده ی زیادی پایمال میشه.
متاسفانه وقتی این چیزها در فضای مجازی کم کم رواج پیدا کنه این بی اخلاقی ها و قبح شکنی ها کم کم به اجتماع میرسه ، دختری که مثلا به اسم اینکه فضای مجازی هست عکس بدون روسری و نیمه برهنه میذاره و میبینه کم کم قبح قضیه براش ریخته میشه و به رفتارش در خارج و فضای حقیقی انتقال پیدا میکنه ، این میشه که هرجور لباسی رو به راحتی میپوشن درصورتی که چنین چیزی در مخیله من نمیومد که یه زن مسلمون به خودش اجازه بده که یه ذره از بدنش پیدا بشه چه برسه به این لباس های پاره و ... که نگم بهتره
بگیرید جلوی این همه بی بند و باری و بد حجابی و لختی ها رااااا
دیگه توی کوچه و خیابون سرمون هم نمیتونیم بالا کنیم..
برید جلوی این پوشاک ها و کارخونه هایی که این جور لباس ها را میدوزند و میفروشند را بگیرید، برید جلوی واردات اینا را بگیرید.. برید طرح بذارید توی صدا و سیما، از افراد اهل علم دعوت کنید، تا حجاب را عقلانی توضیح بدن و مردم بپذیرند.
برید بسیج ها را مکلف کنید که به جای بگیر و ببند، کار فرهنگی بکنند و نگذارند مملکت به چاه بی پایان شهوت سقوط کنه،
تورا خدا یه کاری بکنید...
بالا موها بیرونه ، جلو که مانتو بازه و لباس پاره و سوراخه ، پایین هم که پاچه ها کوتاه ، هیچ کاری نمیشه کرد ، با این لباس ها و مدها کاری کردن که همه افراد حتی اونایی که دنبال این چیزا نیستن رو هرجور شده به ورطه فساد بکشونن .تا کجا مسامحه؟ آقا اصلا میخوان آزاد باشن باشن ولی آزادی با لباس اروتیک پوشیدن فرق میکنه
باید فکری کرد، بجای برخورد با اون دختر فریب خورده که جیغش بالاا بره و دردسر بشه برید با اون تولیدی و فروشنده هایی که این چیزها رو رواج میدن برخورد کنین ، اگه مانتو شیشه ای و جلوباز تو مغازه نباشه چظور میخواد این چیزها مد بشه؟
از بالا تا پایین لخته
تازشم ، کسی مجبورشون نکرده که بیا اینکارو بکن ، خودشون عقل دارند ، واقعا یعنی چی؟
مثلا در ساخت و ساز مسالح ساختمانی بکار میان که میگید استفاده ابزاری؟ :|
مثل زبان انگلیسی که به نظر بعضیا کلاس داره ولی فارسی بیکلاسیه.
چرندیات قراردادی تحت تاثیر غرب؛ درصورتی که لباس های بومی ایرانی و هر فرهنگی از هر لباس غربی و عجق وجقی قشنگتر و چشمنوازتره و زبان اصیل فارسی هم کلاسش بیشتر از انگلیسیه؛ فارسی نشونهی فرهنگ اصیل و والای ایرانی است. دست از این کلاس و مدهای مزخرف برداریم
افراد مختلف داره ، اینها رو میبینن.
چرا بهضی از دختران ما دارن میرن به این سمت ، وقتی بازیگران اینطور رفتار میکنن ، وقتی این مسایل میشه باکلاسی و مدرن بودن،جوونها بهش گرایش پیدا میکنن ، در صورتی که این کارها نه باکلاسی هست و نه مدرن بودن.
تقلید اشتباه و نادرست هست.
باکلاسی اون چیزی هست که خداوند میگه.
خداوند زیبایی و زینت رو نهی نکرده ، بلکه براش حد و حدود قرار داده ، که اگه کسی خواست زینت کنه پیش محارم.
این کارها برای دوران جاهلیت هست که اونطور رفتار میکردن ، اسلام جدیدترین دین اومد و این کارها رو مدرن کرد که هم خود فرد ، اگه خواست زینت کنه و هم جامعه خراب نشه.
حکم خدا مدرن و با کلاس هست و غیر اون جاهلیت هست.
حجاب حکم خداست