یک پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی بایدها و نبایدهای نوشیدن آب در تابستان را تشریح کرد.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی درباره تدابیر طب سنتی نوشیدن آب اظهار داشت: برخی گمان می‌کنند هرچه بیشتر آب بنوشند سالم ترند در حالی که یک باور بسیار غلط در میان عموم مردم نوشیدن بی جا و بی رویه آب است.

وی افزود:‌برخی براین باورند که نوشیدن روزانه ۸ لیوان آب برای همه‌ی اشخاص مفید و یک اصل است، اما این مطلب هیچ پایه و اساس علمی ندارد و منجر به آسیب رساندن به بدن می‌شود.

پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی ادامه داد: نکته اصلی برای نوشیدن آب برای تمام افراد این است که اگر انسان تشنه شد آب را استفاده کند و اگر تشنه اش نبود نیاز نیست آب بخورد.


بیشتر بخوانید: 

کم آبی بدن چطور باعث چاقی و بیماری شما می‌شود؟


وی با بیان اینکه نوشیدن آب آدابی دارد، گفت: در دیدگاه طب سنتی همه حجم آب را نباید یکجا سر کشید چراکه یکجا نوشیدن آب به معده و کبد آسیب می‌رساند. همچنین آب را بمکید طوریکه که انگار که آب را می‌جوید و این عمل باعث می‌شود که دمای آب به دمای بدن نزدیک شود.

میرغضنفری یادآور شد: نوشیدن آب خیلی سرد، خصوصا در هوای گرم، به شدت معده و کبد را سرد می‌کند و هضم را مختل می‌سازد لذا توجه به این موضوع حائز اهمیت است.

وی تاکید کرد: در هوای گرم آب یخ نباید خورد و داخل آب یخ نباید انداخت. بهتر است آبی که می نوشید هم دمای محیط باشد. البته در طب سنتی برای افراد با مزاج گرم اجازه داده شده است یک مقدار از آب‌های خنک‌تر استفاده کنند.

منبع: بهداشت نیوز 

انتهای پیام/ 

برچسب ها: نوشیدن آب ، طب سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار