در گزارش زیر دستورپخت فیله مرغ نودلی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه فیله مرغ نودلی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم ۱۰ نفر و بیشتر

۴ و نیم بسته نودل
۱ عدد سینه‌ی مرغ
سیخ چوبی کوچک
مواد لازم برای خواباندن مرغ
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ قاشق سس مایونز
نصف قاشق چایخوری زعفران
نمک فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه:

برای خواباندن مرغ هر ماده‌ای که دوست دارین و حسب ذائقه‌ی خودتونه استفاده کنین. سینه‌ی مرغ رو به شکل نوار‌های نازک یا مکعب‌های کوچیک برش بدین.

سیر و پیاز رو رنده کنید و با بقیه‌ی مواد خواباندن مخلوط کنید و تکه‌های نواری یا مکعبی مرغ رو توش هم بزنید و بعد بریزید توی ظرف در دار و حداقل یکساعت مرغ‌ها توی یخچال بمونن تا مواد به خوردشون بره. بعد از یخچال بیارید بیرون و نوار‌ها رو به سیخ بکشید.

حالا توی یه دیگ آب رو جوش بیارید، یک بسته نودل رو بندازید توش، مراقب باشید نودل‌ها در حین پخت، پاره نشن، همه‌ی قسمت‌های نودل، توی آب قرار بگیره و بپزه. بعد نودل رو از آب جدا کنید و فقط یکبار با آب ولرم، آبکشی کنید. بعد خیلی آروم یه دسته‌ی چهارتایی، نودل جدا کنید و یک سیخ مرغ بردارید و نودل رو از پایین دور مرغ بپیچید. فشار به نودل وارد نکنید که پاره نشه. اگه از همون فرم فنری شکل نودل استفاده کنید خیلی راحت روی مرغ، فیکس میشه.

اگه بعضی از قسمت‌های مرغ خالی بمونه بهتره. چون بهتر میپزه، ولی خیلی خالی نذارید. اگه لازم بود دوباره دور همون سیخ رو نودل بپیچید. وقتی همه‌ی فیله‌ها رو نودل پیچ کردین میتونین بلافاصله سرخ کنید یا توی ظرف دربسته توی یخچال بذارید چند ساعت بمونه و بعد در ماهیتابه‌ی نچسب، توی روغن شناور یا روغن کم سرخ کنید.

نکته‌ی مهم اینه که پونزده دقیقه طول میکشه تا هر سیخ کاملا بپزه. تا پخت کامل مرغ‌ها و ته دیگ شدن و طلایی شدن کامل نودل‌ها صبر کنید.باید همه‌ی قسمت‌های نودل کاملا برشته بشه وگرنه مرغ‌ها خام می‌مونن. حوصله کنید. سیخ‌ها رو در خلاف جهت هم بچینید توی تابه، تا نودل‌های همسایه به هم نچسبن

بعد از اینکه سرخ شدن، دونه دونه توی دستمال جاذب روغن بذارید و وقتی روغنش گرفته شد به ظرف اصلی منتقل کنین.

من از نودل با طعم سبزیجات استفاده کردم، طعمش بر حسب سلیقه‌ی شما تعیین میشه. موادی که مرغ رو توش میخوابونید بر حسب سلیقه‌ی شماست و حتی روش ارائه آش هم سلیقه‌ای هست. اگه دوست داشتین میتونین نوار‌های مرغ رو به سیخ نکشین و فیله‌ها رو دورش بپیچین و بعد سرخ کنین. یا اینکه فیله‌های نودل پیچ رو توی فر، گریل کنید که البته مدل گریلی رو تا حالا امتحان نکردم.

منبع:کوکپد

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.