به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
قهوه تخم مرغ در بیشتر کافههای هانوی سرو میشوند که از دهه ۱۹۵۰ مرسوم شدند، کافه گیانگ به خصوص برای سرو این نوشیدنی بسیار مشهور شده است.
در پیدایش این قهوه داستانی وجود دارد که گیانگ Giảng که یک کافه دار بود در یکی از شبها که شیر در کافه اش به اتمام رسیده بود، تصمیم گرفت به جای آن از تخم مرغ و شیر خشک استفاده نماید.
ولی او هیچ وقت فکر نمیکرد که این کار او باعث شود از آن زمان به بعد این نوع نوشیدنی در تمامی منوهای کافههای شهر هانوی قرار بگیرد و رفته رفته در کل ویتنام مرسوم شود و علاقهمندان زیادی به خود جلب کند.
در روش سنتی این نوشیدنی معمولا فنجان قهوه تخم مرغ داخل یک کاسه آب داغ قرار میگیرد که دلیل این موضوع هم این است که این کار باعث میشود دمای نوشیدنی حفظ شود و گرم سرو شود.
اگر میکسر برقی داشته باشید تهیه قهوه تخم مرغ، بسیار آسانتر میشود البته میتوان این کار را بدون آن نیز انجام داد، اما ممکن است بازوی خود را برای تهیه این قهوه از دست بدهید.
نکته اصلی تهیه این قهوه این است که قهوه شما غلیظ و غلیظتر شود، این نوشیدنی واقعاً در مورد لذت آمیختن اضداد است.
کف شیر تغلیظ شده (شیر عسل) و زرده تخم مرغ زده شده که بسیار شیرین شده باشد و در حالی که این ترکیب با قهوهای تیره، غلیظ و تا حدی تلخ آمیخته شود باعث ایجاد یک قهوه فوق العاده غلیظ و ویژه شود.
مواد لازم برای تهیه قهوه تخم مرغ
مواد لازم مقدار مورد نیاز
زرده تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
شیر تغلیظ شده شیرین شده (شیر عسل) ۱/۲ فنجان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
قهوه فرانسوی ۶۰ گرم
آب گرم ۱ لیتر
اختیاری: پودر کاکائو (برای پاشیدن روی نوشیدنی)
دستورتهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی
پس از جمع آوری مواد لازم که در مرحله قبل گفتیم، زرده تخم مرغ و شیر تغلیظ شده را در ظرف مخلوط کن ریخته و در حدود ۱۰ دقیقه آنها را مخلوط کنید، البته دقت کنید که احتمالا مخلوط شما خیلی کف نمیکند.
بعد از اینکار برای اینکه بفهمید کار شما خوب اتفاق افتاده است به اندازه نوک قاشق از مخلوط خود بر روی یک لیوان آب بریزید اگر شناور شد کار شما عالی بوده است در غیز این صورت چند دقیقه دیگر به مخلوط کردن و هم زدن بپردازید.
در همین حین قهوه را آماده کنید، این کار را مطابق روش دلخواه خود انجام دهید و قهوه خود را دم کنید، به اندازه حدوداً نصف فنجان از قهوه خود را برای بعد نگه دارید.
سپس قهوه دم کرده باقی مانده را بین چهار فنجان تقسیم کنید، در صورت تمایل هر فنجان را در یک کاسه کوچک آب داغ قرار دهید تا گرمای قهوه شما حفظ شود.
حال مخلوط تخم مرغ و شیر عسل خود را بر روی قهوههای درون فنجانها ریخته و در انتهای کار قهوه که از قبل نگه داشته اید را بر روی مخلوط تخم مرغ ریخته و مقداری پودر کاکائو بر روی نوشیدنی خود بریزید و سریعا میل کنید.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/