در گزارش زیر طرز تهیه دسر رومانف آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه دسر رومانف  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

دسر رومانف دسری است که خودتان باید مراحل تهیه آن را انجام داده و مواد آن را درست کنید. به عبارتی دیگر، این دسر مانند درست کردن ژله نیست که پودر آن به صورت آماده در بازار موجود باشد.

از این رو درست کردن دسر رومانف لذت خاصی دارد، چون شما در تمامی فرایند درست کردن آن، دخالت دارید. این دسر طعم فوق العاده‌ای دارد و همچنین بافت آن بسیار نرم بوده و برای جشن‌ها و مهمانی‌ها گزینه‌ی مناسبی است.

مواد لازم جهت تهیه دسر رومانف:

شیر دو و نیم پیمانه
آب نصف پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری پر
موز نگینی شده یک و نیم لیوان (حدودا ۳ عدد موز متوسط)
وانیل کمی
گلاب ۵ قاشق غذاخوری در صورت تمایل

مراحل تهیه دسر رومانف:

پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب میپاشیم تا حالت اسفنجی بشه و بن ماری میکنیم. شیر، شکر و نشاسته ذرت را با هم خوب مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم وقتی به غلظت رسید ژلاتین بن ماری شده را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.

کمی که از حرارت افتاد خامه صبحانه، وانیل، گلاب و موز را اضافه میکنیم و قالب را خیلی کم چرب می‌کنیم. در این مرحله از تهیه دسر رومانف مواد را داخل قالب میریزیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار میدیم بعد از قالب خارج میکنیم.

در صورت تمایل میتونید یک بسته ژله بلوبری با یه لیوان و نصفی آب جوش بن ماری کنید و بریزید داخل قالب و بعد نیم بند که شد دسر را بریزید. این کار سلیقه‌ای هست و شما میتونید فقط دسر رو داخل قالب بریزید.

منبع:دلگرم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.