مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: ۲۲ آزمایشگاه میکروبی و ۵ آزمایشگاه شیمیایی در سطح استان اصفهان، کار سنجش سلامت و کیفیت آب را در تمام شهر‌ها و روستا‌های تحت پوشش برعهده دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، فهیمه امیری مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب  استان اصفهان در نشست هم‌اندیشی کنترل و نظارت بر سلامت آب شرب استان اصفهان با تأکید بر لزوم کار شبانه‌روزی همکاران در شرایط بحران گفت: هرگونه شکایت مشترکان از کیفیت آب به صورت تک به تک و حضوری بررسی می‌شود.

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب  استان اصفهان با اشاره به این که عمده آب شرب مورد نیاز شهر‌ها و روستا‌های تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ از آب تصفیه‌خانه باباشیخعلی تأمین می‌شود، افزود: در شرایط کم آبی و ساعات اوج مصرف تعدادی از چاه‌ها با هماهنگی واحد کنترل کیفی وارد مدار می‌شوند.

او گفت: به دلیل وارد شدن چاه‌ها به مدار آب، ممکن است مردم تغییری در مزه آب احساس کنند، اما به لحاظ کیفیت و سلامت آب شرب از هر لحاظ مطمئن باشند، زیرا سلامت شهروندان خط قرمز شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان است.

امیری بیان کرد: در صورتی که آب چاه در روستایی کیفیت مناسب نداشته باشد، به طور قطع برای شرب استفاده نمی‌شود و آب مورد نیاز این گونه روستا‌ها به وسیله تانکر‌های سیار تأمین می‌شود.

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب  استان اصفهان کلرسنجی روزانه را از وظایف اصلی آزمایشگاه‌ها دانست و بر شست و شوی مداوم مخزن‌های آب و سرویس و نگهداری دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاه‌ها تأکید و بیان کرد: ۲۲ آزمایشگاه میکروبی و ۵ آزمایشگاه شیمیایی در سطح استان اصفهان، کار سنجش سلامت و کیفیت آب را در تمام شهر‌ها و روستا‌های تحت پوشش برعهده دارند.


انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.