به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سرهنگ مهدی قاسمی رئیس پلیس فتا استان بوشهر بیان کرد: خانم جوانی در حالی که نگران بود به پلیس فتا مراجعه کرد و گفت مسئول یک صفحه اینستاگرامی، او را به انتشار تصاویر حریم خصوصی اش تهدید کرده و حتی یک تصویر شخصی اش را برای صحت ادعای خود برایش ارسال کرده و درخواست مبالغی وجه نقد برای منتشر نکردن تصاویر را داشته است.
او افزود: با وجود استفاده متهم از عوامل پنهانساز هویتی، در کمتر از ۴۸ ساعت، هویت واقعی ادمین صفحه اینستاگرامی تهدیدکننده، شناسایی شد و با هماهنگی مرجع قضائی، نامبرده که خانمی تقریباً هم سن و سال زن شاکی بود، احضار شد.
رئیس پلیس فتا بوشهر ادامه داد: متهم پس از حضور در پلیس فتا در ابتدا منکر هرگونه اقدامی در این خصوص شد، ولی در نهایت پس از رویارویی با دلایل موجود به بزه خود اعتراف کرد.
قاسمی عنوان کرد: متهم گفت که من در همان سالن ورزشی که شاکی دو روز در هفته به آن محل میرود، میروم و یک روز به طور اتفاقی به گوشی تلفن همراه او برای دقایقی دسترسی پیدا کردم، متوجه شدم که رمز ندارد و با مشاهده تصاویر موجود در گالری گوشی وسوسه شدم و تعدادی از آنها را به گوشی خودم منتقل کردم و برای دریافت پول، از طریق اینستاگرام او رابه انتشار تصاویر حریم خصوصی تهدید کردم و فکر نمیکردم که شناسایی و دستگیر شوم.
بیشتر بخوانید
او افزود: در نهایت با توجه به اعتراف صریح متهم پرونده تکمیل و به همراه متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شد.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر خطاب به کاربران شبکههای اجتماعی گفت: تجهیزات هوشمند همراه به هیچ عنوان محل مناسبی برای ذخیره تصاویر شخصی نیست و در صورت تصویربرداری احتمالی از حریم خصوصی خود یا خانواده، در اولین فرصت و قبل از اتصال به اینترنت، باید آنها را به یک حافظه ذخیرهساز جانبی منتقل و از رمز ترکیبی شخصی برای تجهیزات خود استفاده کنید.
قاسمی بیان کرد: هموطنان میتوانند آخرین آموزشهای لازم و هشدارهای سایبری را از طریق درگاه پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir دریافت کنند و در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک آن را از طریق لینک مرکز فوریتهای سایبری با ما درمیان بگذارند.
انتهای پیام/ک