هاشمی شهری گفت: با انجام وظایف اجتماعی و اینکه همه در چارچوب سازمانی خود عمل کرده و همراهی و همکاری لازم را داشته باشند این امر سبب کنترل شیوع ویروس کرونا خواهد شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  سید محمد هاشمی شهری رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان در نشست ستاد استانی مدیریت و مقابله با ویروس کرونا که با حضور ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی برگزار شد؛ با بیان اینکه سوش به وجود آمده قدرت سرایت‌ کرونا به خاطر جهش آن بیشتر است اظهارداشت: همچنین بیماری‌زایی آن بیشتر بوده در مواردی که افراد بیماری زمینه‌ای دارند به فوت منجر شده، هنر ما باید این باشد که تداخل‌های جمعیتی و تماس‌ها را برای مقابله با این ویروس کرونا تا جایی که می‌توانیم به حداقل برسانیم زیرا با این آمارهایی که به وجود آمده به متوسطه کشوری رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد از مبتلایان سن بین ۳۰ تا ۶۰ سال جامعه را دارند که باید حواسمان به این مساله باشد گفت: با افزوده شدن یک‌هزار و ۱۹۰ مورد جدید کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۵۷ هزار و ۱۱۰ نفر رسید.

فرماندار زاهدان نیز در این نشست گفت: به منظور مقابله با ویروس کرونا تیم‌های مشترکی تشکیل شده که به صورت مرتب بازرسی می‌کنند که در هفته‌های اخیر سه هزار و ۷۱۱ بازرسی صورت گرفته از واحدهای صنفی که ۴۴۴ واحد اخطار دریافت کرده و ۱۵۱ واحد نیز پلمب شده است.

ابوذر مهدی نخعی با بیان اینکه به طور کلی ۲۰ نماز جمعه در شهر زاهدان برگزار می‌شده که همگی تعطیل شدند افزود: تمامی پارک‌ها و تالارها تعطیل هستند و بازرسی مستمر از ادارات نیز انجام می‌شود.

ابوالفضل احمدزاده دادیار حقوق عامه دادستانی مرکز سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: در زمینه مقابله با ویروس کرونا نیاز به فرهنگ‌سازی داریم و باید با مردم رو در رو حرف بزنیم فرض واجب این است که تمام افرادی که در دین و شرع نفوذ کلام دارند به خاطر سلامتی مردم وارد کار شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز در این نشست اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر جمعیت یک میلیون و ۴۱۰ هزار نفری را پوشش می دهد در چهار هفته گذشته موارد بستری ۱۲۴ نفر هفته اول، هفته سوم ۱۳۶ نفر و این هفته ۱۵۸ نفر بوده که ۱۰ تا ۱۱ درصد موارد بستری افزایش یافته است.

دکتر کامران کردی بیان کرد: در مجموع کل دانشگاه ۳۱ تخت ویژه به بهره‌برداری رسیده و ۱۴ تخت ویژه از آن خالی است.

وی ادامه داد: پایین‌ترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ترتیب در پایانه‌های درون شهری و برون شهری، مراکز دریافت خدمات، پاساژها، مساجد و مطب‌ها بوده است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.