معاون فنی و اجرایی مدیریت جهاد کشاورزی تربت جام گفت: برداشت محصول خربزه از تربت جام در شرق خراسان رضوی آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، باقر خدادادی معاون فنی و اجرایی مدیریت جهاد کشاورزی تربت جام گفت: میانگین برداشت محصول خربزه در تربت جام از هر هکتار ۱۹ تن است و ۹۹ درصد کشتزار‌های این محصول به روش مالچ پلاستیک کشت می‌شود؛ همچنین برداشت این محصول از تیرماه آغاز شده است و تا اواسط مهر ادامه می‌یابد و از مرحله کاشت تا برداشت این محصول در هر هکتار هشت نفر مشغول به کار می‌شوند.


بیشتر بخوانید


او افزود: در سال زراعی جاری ۹۵ درصد جالیز‌های خربزه این منطقه با استفاده از روش‌های نوین آبیاری کشت شده که افزایش ۴۰ درصدی عملکرد تولید و صرفه جویی در منابع آبی را در پی داشته است؛ عمده کشتزار‌های دشت‌های مرکزی و پایین جام تربت جام به کشت خربزه اختصاص دارد.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام ادامه داد: در سال زراعی جاری ۱۵ درصد جالیز‌های خربزه تربت جام به روش نشایی کشت شده است و امسال ۶۵۰ هکتار از کشتزار‌های خربزه تربت جام به تولید محصول سالم اختصاص دارد و ۱۰۰ درصد خربزه تولیدی تربت جام از گونه خاتونی است.

خدادادی بیان کرد: بارندگی کم در سال زراعی جاری باعث کاهش ۱۷ درصدی تولید محصول خربزه تربت جام شده است.

او با بیان اینکه تربت جام به لحاظ سطح زیر کشت خربزه رتبه نخست کشور را دارد تصریح کرد: در سال زراعی جاری به منظور حمایت از کشاورزان جالیزکار، ۲ هزار و ۵۰۰ تن انواع کود‌های شیمیایی در بین خربزه کاران این شهرستان توزیع شد همچنین در حال حاضر نبود صنایع تبدیلی خربزه در تربت جام یکی از مهم ترین مشکلات حوزه فرآوری این محصول است و ۹۰ درصد این محصول به بازار‌های سراسر کشور ارسال می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام//ص.ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.