به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، اسفندیار خزائی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: ۲۰ کانون بحرانی مستعد آتش سوزی در عرصههای جنگلی و مراتع استان همدان شناسایی و بلوک بندی شدند.
او افزود: طبق تصمیم ستاد بحران استان همدان، دهیاران و شوراهای اسلامی هر روستا به عنوان سر گروه تیمهای واکنش سریع آن منطقه هنگام وقوع حریق هستند تا با ورود به هنگام و مهار سریع حریق، از سرایت آتش به دیگر مناطق جلوگیری کنند.
خزائی تصریح کرد: همه تجهیزات مورد نیاز مهار آتش سوزی از جمله دمنده، فلکس بک، لباس ضد آتش، کفش و پوتین، تجهیزات انفرادی برای نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی تامین و تهیه شده و در این راستا مشکلی وجود ندارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه همه مناطق بحرانی و مستعد آتش سوزی توسط نیروی کشیک اطفای حریق به طور ۲۴ ساعته و شبانه روزی رصد و پایش میشوند گفت: همچنین ۱۵ پاسگاه ویژه حفاظتی از عرصههای منابع طبیعی در روزهای گرم تابستان حراست میکنند.
سرهنگ مهدی نوری افزود: برقراری کشیک اطفای حریق در ستاد اداره کل و شهرستانها از دیگر اقداماتی است که برای مهار آتش سوزی احتمالی صورت گرفته است.
او بیان کرد: همچنین سامانههای ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در تمامی ساعات شبانه روز آماده دریافت گزارشهای مردمی است و افراد در صورت مشاهده هرگونه آتش سوزی و تخریب منابع طبیعی در عرصههای طبیعی مورد را از طریق این سامانهها میتوانند گزارش دهند.
از وسعت ۹۰۵ هزار هکتار عرصههای منابع طبیعی ۸۲۲هزار هکتار مرتع و نزدیک به ۶۴هزار هکتار اراضی جنگلی، جنگل دست کاشت و ذخیره گاه جنگلی است و سهم بیابانهای استان همدان هم ۶۵هزار هکتار است که نزدیک به ۲۶هزار هکتار آن در اراضی ملی واقع شده است.
انتهای پیام/ا