به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه اسکالپ ناتور خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۲۰۰ گرم گوشت
۲ عدد تخم مرغ
آرد گندم به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه اسکالپ ناتور
ابتدا باید گوشت را به صورت تکههایی با ضخامت تقریبا ۵ میلیمتر برش بزنیم.
بعد دو طرف تکههای گوشت را به نمک، فلفل و پودر سیر آغشته می کنیم تا مزه بگیرد.
حالا دو طرف گوشت راخوب با بیفتک کوب می کوبیم.
تخم مرغ هارا با کمی نمک و زردچوبه هم می زنیم.
حالا ابتدا گوشت را به آرد آغشته می کنیم.
بعد گوشت را کاملا به تخم مرغ آغشته می کنیم.
در نهایت گوشت راکاملا با پودر سوخاری می پوشانیم.
حالا داخل یک ماهیتابه به مقدار کافی روغن ریخته و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود. حرارت را ملایم کرده و شنیسل هارا داخل روغن میذاریم.
هر از چند گاهی شنیسل هارو زیرو رو می کنیم تا هم برشته شوند و هم گوشت داخلشون خوب پخته شود؛ و بعد روی دستمال میذاریم.
منبع:پارسینه
انتهای پیام/