در گزارش زیر دستورپخت کیک سونامی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورپخت کیک سونامی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای سس سونامی

شیر. ۴۰۰ میلی لیتر (۴۰۰گرم)
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
شیر عسلی ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه. ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو در صورت تمایل ۱ ق غ

طرزتهیه 

شیر و خامه و نشاسته ذرت را باهم مخلوط و روی حرارت بگذارید ودائم انقدر هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه ((اگر سس شکلاتی خواستید می توانید حدود ۳۰۰گرم شکلات به آن اضافه کنید یا از چند قاشق پودرکاکائو استفاده کنید)) شیر عسلی را بهش افزوده و همچنان روی حرارت هم میزنید تا یکدست شود و به غلظت برسد.
حالا روی ظرف پلاستیک کشید و بذارید یخچال تا خنک شود. 

 منبع:پخت و پز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار