در گزارش زیر طرز تهیه کیک پنبه‌ای شکلاتی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستور پخت کیک پنبه‌ای شکلاتی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:A
۶۰ گرم آرد کیک (سفید قنادی) حدود ۳ قاشق غذاخوری پر.
۳۰ گرم پودر کاکائو (۲ قاشق غذاخوری پر).

۵۵ میلی لیتر روغن مایع (کمی کمتر از ۱/۴ پیمانه یا لیوان فرانسوی دسته دار).
۹۰ میلی لیتر شیر (۱/۴ پیمانه).
۵ عدد زرده تخم مرغ.

مواد لازم:B

۵ عدد سفیده تخم مرغ.
۹۰ گرم شکر (از نصف پیمانه کمی کمتر).
۱ قاشق چایخوری آبلیمو.
۱ پنس نمک

طرز تهیه:

۱_ابتدا روغن را کمی گرم کنید و پودر کاکائو و آرد الک شده رو اضافه کنید و با لیسک ویا همزن دستی هم بزنید تا خوب مخلوط شود وبعد بزارید کنار تا خنک شود.
۲_ در ظرف دیگه زرده‌های تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و مخلوط شماره ۱ را به آن اضافه کنید سپس شیر را اضافه وهم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.
۳_ مواد B: سفیده‌های تخم مرغ را بهمراه نمک و آبلیمو در یک ظرف ریخته وبا همزن برقی بزنید و در سه مرحله شکر را اضافه کنید وهم بزنید تا شکل خامه فرم گرفته وپفکی شود.
۴_ (مواد B) سفیده‌ها را کم کم در چند مرحله به مخلوط مایه زرده‌ها اضافه کرده وبا لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
۵_ مایه کیک را در قالب که کاغذ روغنی انداخته شده بریزید و بزارید در یک ظرف بزرگتری که آب جوش ریخته شده که تا نصف بدنه قالب کیک (حدود ۱ سانت) برسد و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه تا کیک پخته شود.

نکته:از قالبی استفاده کنید که آب به داخل آن نفوذ نکند.

منبع:پخت و پز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.