در گزارش زیر طرز تهیه دسر پاديشاه سارماسى آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه دسر پاديشاه سارماسى را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شير ٤ ليوان
شكر ٥ ق غ خ
پودر كاكائو٢ق غ خ

آرد معمولى ٣ ق غ خ سر پر(تقریبا یک‌لیوان سرخالی)

يک بسته بيسكوئيت

طرز تهیه:

همه مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يک قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه.

خوب كرم شكلاتى را آماده كرديم،حالا يک بسته بيسكوئيت رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى را روش پخش و يك دست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت و خنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد. ‌

منبع:pokhto_paz

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی ، دسر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.