به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، دکتر سید محمد هاشمیشهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با راهاندازی بخشهای شماره پنج و ۶ بحران کرونا در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان تعداد تختهای بستری کرونا در این بیمارستان به ۵۴ تخت افزایش یافت.
وی افزود: با شروع موج جدید همهگیری کرونا و افزایش پنج برابری تعداد موارد ابتلا؛ طبیعی است که شاهد افزایش میزان مراجعات به بیمارستانها و مراکز درمانی باشیم و به همین دلیل میزان بستری بیماران تنفسی نیز حدود چهار تا پنج برابر نسبت به شرایط عادی همهگیری کرونا افزایش یافت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بیان کرد: تاکنون با استفاده از ظرفیتهای موجود در سیستان و بلوچستان خدمات ارائه و با افزایش تعداد بیماران نیازمند بستری، بخشهای جدید هم اضافه شده است.
وی ادامه داد: این کار با استفاده از ظرفیتهای داخلی بیمارستانها انجام میشود و به عنوان مثال بخش بحران پنج و ۶ در محل بخشهای داخلی یک و نفرولوژی بیمارستان راهاندازی شده است.
هاشمی اظهارداشت: در توسعه تختهای تنفسی محدودیت اصلی موضوع اکسیژن بوده که برای این کار هم تعداد دستگاهها افزایش یافتهاست.
وی تصریح کرد: هماینک ۲۸ دستگاه اکسیژنساز ثابت و پرتابل یا ظرفیت ۱۲ هزا و ۵۰۰ لیتر اکسیژن در دقیقه در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعال است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همچنین تعداد کپسولها افزایش یافته، هم مدیریت مصرف اکسیژن داریم و هم اقدامات ابتکاری در حال انجام است.
وی با اشاره به قدرت سرایت و قدرت بیماریزایی بالاتر ویروس جهش دلتا و بتا حتی نسبت به ویروس جهش یافته آلفا یا نوع انگلیسی آن گفت: در حالیکه در طول ۱۷ ماه اخیر میزان ابتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان کمتر از متوسط کشوری بود و اکثر جمعیت استان ارتباط کمتری با انواع ویروس داشته و ایمنی نسبی کمتری داشتهاند، اما ویروس جهش یافته دلتا شرایط را تغییر داده است.
هاشمی ضمن تاکید بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی مهمترین کاری که باید انجام داد کاهش ورودی بیمار به بیمارستانهاست که این موضوع نیز جز با مشارکت، همراهی هوشمندانه همه مردم و فرآهم کردن شرایط از سوی سایر دستگاههای اجرایی امکانپذیر نیست.
دکتر فرحناز میر رییس بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان نیز گفت: برای تامین اکسیژن بیماران در بخش پنج و ۶ اقدام ابتکاری انجام شده و به صورت جهادی ارتباط مستقیم این بخش با سامانه اکسیژنساز ایجاد شده است.
انتهای پیام/گ