به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک ژنو را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
آموزش آشپزی؛ از خوراک دال عدس و پیازچه و حلوای انبه تا پرتله غذای سنتی استان لرستان + تصاویر
مواد مورد نیاز
آرد ....۱۲۰ گرم
نمک...... ۱ پینچ
تخممرغ...... ۳ عدد
شکر ریز.... ۱۰۰ گرم
وانیل.... کمی
آب پرتقال...... ۶ قاشق سوپخوری
خامهی فرمگرفته..... ۶۰۰ گرم
میوههای فصل.... ۴۵۰ گرم
مغز پسته.... ۱۵۰ گرم
مارمالاد زردآلو ...۴ قاشق سوپخوری
روشتهیه
کف قالبی کمربندی را به قطر ۲۱ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را چرب کنید. سپس آرد و نمک را با هم مخلوط نمائید و سه بار الک کنید. آنگاه تخممرغها، وانیل و شکر را داخل کاسهی همزن برقی بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که رنگ مایه روشن شود، بزنید. در این هنگام میباید مایه کاملاً غلیظ و حجم آن دو برابر شود. حالا آرد را بتدریج و به آرامی به آن بیفزائید و مواد را به کمک لیسک با هم مخلوط کنید. حالا مایه را داخل قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه بپزید. پس از آن، کیک را از فر (تاون) خارج کنید و بگذارید در قالب خنک شود. بعد کیک را از قالب خارج نمائید و کاغذ را از آن جدا سازید. کیک را از ارتفاع دو قسمت کنید و یکی از لایهها را روی ظرف مخصوص پذیرائی قرار دهید و سطح آن را با آب پرتقال مرطوب نمائید. حالا کیک را با دوسوم از خامهی فرم گرفته بپوشانید. اینک نیمی از مخلوط میوهها را روی خامه قرار دهید. لایهی باقیماندهی کیک را روی میوهها بگذارید و با خامه، رو و اطراف کیک را بپوشانید. اطراف کیک را با پستهی خرد کرده تزئین کنید و میوهها را روی کیک بچینید و با قلم مو و مارمالاد زردآلو، روی میوهها را براق کنید.
یادآوری
مارمالاد زردآلو را قبل از مصرف گرم کنید و از صافی عبور دهید تا کاملاً صاف و روان شود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/