به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، ماجرا شاید از انتخاب سید ابراهیم رئیسی برای ریاست جمهوری و یا کمی قبل تر از آن آغاز شد؛ محمدباقر قالیباف با ردای ریاست مجلس و سید ابراهیم رئیسی پشت میز پاستور.دقیقا از همین بزنگاه بود که زمزمههایی در میان احزاب مختلف به راه افتاد مبنی بر «حاکمیت یک دست برای اصولگرایان».
برای مثال عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب گفته بود یکی از عللی که بسیاری از افراد غیراصولگرا نیز به آقای رئیسی رای دادند، انگیزه یکدست کردن قدرت بود.
روزنامه جمهوری اسلامی هم در تایید این موضوع نوشت: ما مردم ایران، به جناح اصولگرای یک حاکمیت یکدست بدهکار بودیم که حالا با انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ تحقق پیدا کرده است. هر سه قوه به اضافه شورای نگهبان، نیروهای نظامی و سایر اندامهای حاکمیتی از یک جناح هستند و مردم بدهی خود را پرداخت کردهاند، باقی میماند وعدههای بسیار شیرین و رویایی که این جناح داده است.
جوادی حصار فعال سیاسی اصلاحطلب هم درباره حضور اصولگرایان در قوای مختلف بیان کرد: ظاهر امر این است که همه قوا در دست اصولگرایان است، در حال حاضر رئیس مجلس و بیشتر نمایندگان در مجلس اصولگرا هستند و این موضوعی است که خودشان هم تایید میکنند؛ اما منافع ملی را نباید فدای رفتارهای حزبی و جریانی کرد. در قوه مجریه هم که اهم قواست اگر بتوان رویکرد جریانی را از بین برد و از همه جریان ها استفاده کرد میتوان امیدوار بود که این جریانات حاشیهای کمرنگ شوند.
با این حال اما افراد بسیاری در میان جریان اصولگرا نظیر محمدکاظم انبارلویی معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی ادعاهای مطرح شده مبنی بر حرکت نظام به سوی یکدست شدن حاکمیت را توهم دانست.
همچنین حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی اصولگرا هم در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته است اینکه گمان شود الان هر سه قوا در دستان جریان اصولگرایی قرار گرفته یک اشتباه محاسباتی است. او در ادامه تشریح کرده است که در حال حاضر هم آقای رئیسی و هم آقای قالیباف گفته اند که متعلق به جریان اصولگرا نبوده و به صورت مستقل وارد میدان شده اند و هم اینکه قوه قضائیه هنوز اعلام نکرده است که آقای اژه ای اصولگراست یا غیر اصولگرا؛ بنابراین اینکه یه تابلو بسازیم و بگوییم که الان هر سه قوا در دستان اصولگرایان است یک آدرس اشتباه است و شاید هم رقبای اصولگرایی در پی ایجاد این تصور هستند تا بتوانند به این وسیله نوعی انحصار گرایی را در مسائل اجرایی به اذهان مردم تزریق کنند.
محمد صادق کوشکی عضو هیات علمی دانشگاه هم در رد این موضوع بیان کرده است که در حال حاضر در درون قوه قضائیه حجم بسیار زیادی از نیروهای اصلاح طلب حضور دارند و در درون دولت هم حجم بسیاری از این افراد حضور دارند و در درون مجلس هم افراد اصلاح طلب حضور دارند؛ بنابراین اینکه روسای سه قوه از نیروهای انقلاب باشند دلیلی نمیشود که سه قوه در دست نیروهای انقلابی باشد، زیرا ما در درون این قوا هم نیروهای اصلاح طلب بسیاری داریم. اما فعلا صرفا روسای سه قوه نیروهای انقلاب هستند و این به این معنا نیست که وابسته به جریان اصولگرا باشند. برای مثال آقای اژهای هرگز به جریان اصولگرا وابسته نبوده اما از نیروهای انقلابی محسوب میشود.
اگرچه وجود حاکمیت یکدست در میان جریان اصولگرا و اصلاح طلب موافقان و مخالفان خود را دارد اما شاید مهمترین مساله را بتوان سنگین تر شدن وظیفه اصولگرایان در این میان دانست؛ موضوعی که حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه درباره آن اینگونه پاسخ داده است؛ او وظیفه جریان اصولگرایان را هم سخت توصیف کرده و گفت: در قوه مجریه عامل اصلی رضایت مردم فقط در سطح بالا خلاصه نمیشود، بلکه بدنه پایین دولت که سهم بسیاری در نارضایتی تراشی دارد هنوز تغییری نکرده است و باید زمان داد به دولت تا عواملی که در بدنه دولت در صدد نارضایتی تراشیدن برای مردم هستند و چندان هم تعهدی به مبانی انقلاب ندارند را کنار بگذارد تا رضایت مردم تامین شود.طبعا این تفکر که بدون چنین اقداماتی میشود رضایت مردم را جلب کرد اشتباه است و چنین تفکری برای اصولگرایان خطر آفرین خواهد بود.
انتهای پیام/
این از وضع بانکها و نظام بانکی ،. این از وضع بیمه ها ، این از تعطیلی تولید. و واردات بشدت بی رویه ،. این از وضع
گرانیها ی کمرشکن. مسکن و کالاها ،. این از وضع. تحریمها که قرار بود. ظرف 6. ماه. برداشته بشه
حالا طلبکارم. هستید ،. اونوقت میگید مردم. بدهکار بودند ؟
فکر می کنم ۱۶ سال بوده، نه؟؟؟؟
۴۰ سال از کجا آوردی؟!
درسته که سران سه قوه عوض شدند وانقلابی هستند ولی اکثر کارکنان دولت اصلاح طلب هستند.
ان شاءالله که آقای رئیسی باهمت بلندی که دارند وبا توکل بخدا بتوانند هرچه زودترمشکلات اقتصادی وتورم روز افزون و معیشت مردم کشور و اشتغال وازدواج ومسکن جوانان را حل بکنند.
وامید وارم که آقای رئیس جمهور منتخب با یاری حق مشکلات ودغدغه ومعیشت مردم محروم اقسا نقاط دور افتاده کشور که با انبوهی از مشکلات مواجه هسنند را هرچه زودتر حل کند و البته به پیشنهاد حقیر بخاطر پیشرفت سریع در نقاط محروم میتوان از جهاد گران محترم وبسیجیان عزیز استفاده کرد وبهره برد.
خداحفظتان کند. یا علی مدد
انشاالله به هر جایی وابسته هستند، حرف حق و سرنوشت (اکثریت) مردم و کشور برایشان اولویت اول باشد.
این سه نفر گمون نکنم بتوانند مملکت را نجات بدهند تا دلار نیاید زیر 10 هزار تومان نیاید آب خوش از گلوی ایرانی پایین نمی رود
دلار هم با قطع مافیا در تولید و واردات پایین می آید
در خودرو، قیر ، سکه ، دلار ، پوشک ، کره ، آهن، مس ، نهاده ها و....... کود ، مافیا داریم ، فساد هم تقریبا سیستمی شده
کار دیگه از دست خارج شده ، جمهوری مافیای ایران با آمدن حجت ابن الحسن دوباره میشه جمهوری اسلامی ایران
انقلابی
اصلاح طلب و اصولگرا الان مساله نیست، الان درامد های پایین مردم و اقتصاد هست که باید درست بشه و معیشت مردم باید تمرکز بشه نه مسایل سیاسی!
معنی ندارد که بگیم فلان دولت بد کرد و ما نشستیم و نظاره کردیم که اگر یکی نباشند مقصر آنهایی هستند که سکوت کردند.
با دولت قبلی فرقی نداره
شکم سیر و ادم بیکار دنبال حاشیه سازی است
خدایا بهم صبر ایوب عطا کن
الهی امین
رئیسی هم به سرنوشت روحانی دچار میشه
حجه الاسلام محسنی اژه ای اصلاح طلب است
این شما و این هم ایران تحریم شده و مردم تحت فشار
تو کابینه جدید خواهیم دید چند بچنده.
اصل اصول اساسی حفظ نظام مقدس متحد ایران اسلامی عزیزمان است و تمامیت عرضی حریم و حرم کشور ایران اسلامی از دست خبیث اجانب دشمنان ملعونین شرق و غرب عالم است و حفظ کرامت و بخشیدن یک زندگی شرافتمندانه آبرومندانه حقوق بشرانه امیدوارانه با نشاط و پویا و پاینده اسلامی به ملت مستضعفین یکپارچه و متحد ایران اسلامی عزیزمان است با اجرای قانون اساسی مقدس اسلامی کشور بر احیاء عدل و عدالت بدون تبعیضگریهای مختلف است و مبارزه بی امان شبانه روزی با مفاسد و مجرمان مختلف است مابقی فرعیات است که تکلیف دینی قرآنی انقلابی هر مومن مسلمان امت واحده رسول الله ص و تمامی ملت یکپارچه ایران اسلامی همین است و خلاص .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه آزاده اندیشانه عادلانه خداپسندانه .
بعدش هم خواهشاً یه بار این قضیه ۳۲ سال که هی تکرار می کنید رو میشه کاملتر شرح بدید. تا جایی که ما می دونیم ۱۶ سال بوده.
حالا ببینیم چه گلی سر ملت میزنند البته ملت ایران رو میگم
البته گلاب تقلبی و مسموم سرطان زا
امیدوارم دولت جدید خود را گرفتار چپ و راست نکند
زهی خیال باطل
اینا با دولت قبلی فرقی ندارند