به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه پستو میگو به دو روش را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ فنجان گشنیز تازه، خرد شده (می توانید به جای گشنیز از ریحان استفاده کنید!)
½ لیمو ترش
روغن زیتون ¼ فنجان
پنیر پارمسان رنده شده ¼ فنجان
۳ حبه سیر، خرد شده
۱ قاشق چای خوری نمک دریا
۱ قاشق چای خوری فلفل
طرز تهیه:
گشنیز، آب لیمو ترش، روغن زیتون، پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل را در یک مخلوط کن یا غذا ساز قوی بریزید و همه را با هم کاملا ترکیب کنید تا سس پستو آماده شود.
در هر سیخ چوبی ۵ میگو قرار دهید.
با قلم مو سس پستو را به دو طرف میگو بزنید.
هر طرف میگو را حدود ۴ دقیقه گریل کنید موقع بر گرداندن میگو به آن سس پستوی بیشتری بزنید. اگر میگو به طور کامل نپخته بود (کوچک و سفید نشده بود) ۲ دقیقه بیشتر گریلش کنید. فورا سرو کنید.
منبع:شکمو
انتهای پیام/