به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در راستای استفاده بهینه از توان و قابلیتهای منابع انسانی، صرفه جویی در زمان و استفاده از تمام ظرفیت ها، پتانسیلهای موجود دانشگاه آزاد در خصوص برگزاری دوره آموزشی تابستان در مقاطع مختلف تحصیلی (کاردانی و کارشناسی)، دستورالعمل دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۰ـ ۱۳۹۹ این دانشگاه ابلاغ شد.
براساس این دستورالعمل، ثبت نام دوره تابستان در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰ آغاز میشود و تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۰ ادامه دارد.
شروع کلاسهای درسی از تاریخ ۲ مردادماه ۱۴۰۰ لغایت ۴ شهریورماه ۱۴۰۰ (پنج هفته آموزشی) بدون احتساب زمان ثبت نام و امتحانات برگزار میشود. زمان برگزاری امتحانات از تاریخ ۶ تا ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۰ است.
تعداد کل ساعات تدریس دروس نظری و عملی دوره تابستان مشابه نیمسالهای اول و دوم بوده و طی ۵ هفته آموزشی اجرا میشود.
همچنین براین اساس، واحدها و مراکز دانشگاهی، به گونهای برای تشکیل ۱۶ جلسه کلاس در بازه زمانی ذکر شده باید برنامه ریزی کنند که برای هر درس در هر هفته حداقل ۳ و حداکثر ۴ جلسه در نظر گرفته شود.
جدول حداکثر تعداد واحدهای درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع مختلف تحصیلی
مقطع | کاردانی پیوسته و ناپیوسته | کارشناسی پیوسته و ناپیوسته | کارشناسی ارشد | دکتری تخصصی |
حداکثر تعداد واحد انتخابی | ۸ | ۸ | - | - |
براساس این دستورالعمل، برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با حداکثر ۱۰ واحد درسی فارغ التحصیل میشوند، اخذ ۱۰ واحد در دوره تابستان بلامانع است. همچنین اخذ دروس وصایای حضرت امام (ره) و انس با قرآن کریم علاوه بر حداکثر تعداد واحد انتخابی ذکر شده در جدول بلامانع است.
ارائه دروس در دوره تابستان اختیاری بوده و ترجیحاً در واحد دانشگاهی مرکز استان برگزار میشود، به طوری که کلیه دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی میتوانند در واحد محل تحصیل یا یکی از واحدهای دانشگاه آزاد در سراسر کشور (فقط در یک واحد دانشگاهی) با موافقت گروه تخصصی و معاونت آموزشی/ معاونت علمی واحد دانشگاهی مبدأ ثبت نام کنند.
در این دستورالعمل آمده است: اخذ یا تمدید پایان نامه برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره تابستان امکان پذیر نیست و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ واحد پایان نامه را اخذ یا تمدید کرده اند، نیازی به ثبت نام در دوره تابستان نداشته و تا پایان شهریورماه میتوانند از پایان نامه خود دفاع کنند.
براساس این دستورالعمل، ارائه درس یا دروس، ثبت نام ارزیابی جامع و اخذ یا تمدید رساله دکتری تخصصی در دوره تابستان امکان پذیر نبوده و چنین اقدامی تخلف آموزشی محسوب میشود.
دانشجویان مقطع دکتری تخصصی که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ نسبت به ثبت نام ارزیابی جامع اقدام کرده اند و واجد شرایط شرکت در ارزیابی جامع هستند، (مطابق بخشنامههای مربوطه) نیازی به ثبت نام در دوره تابستان ندارند.
براساس بندهایی از این دستورالعمل، دانشجویان سایر دانشگاهها (اعم از دولتی و غیردولتی) با ارائه معرفی نامه از دانشگاه محل تحصیل میتوانند در هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که مجری دوره تابستان هستند، ثبت نام و انتخاب واحد کنند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/